ČAJ KOJI SMANJUJE APETIT I ŽELJU ZA SLATKIŠIMA: Napitak odličan za mršavljenje, a sigurno ga imate u kuhinji

Zdravlje

ČAJ KOJI SMANJUJE APETIT I ŽELJU ZA SLATKIŠIMA: Napitak odličan za mršavljenje, a sigurno ga imate u kuhinji

Teška srca svi priznajemo da je za gubitak kilograma neophodna fizička aktivnost i korigovana ishrana. Ipak, i čaj od nane se preporučuje za mršavljenje.

Sa dolaskom lijepog vremena sve nekako više primijećujemo, celulit je izraženiji, a kilogrami viška nikako ne mogu da se sakriju. Obično tražimo sve moguće alternative kako ne bismo morali drastično da menjamo ishranu i oznojimo se u teretani. Ipak, svi dobro znamo da je to jedini siguran put da nam linija bude idealna.

Srećom, i jedan prirodni napitak koji svi imamo u kuhinji može da pomogne. Nutricionisti preporučuju čaj od nane jer ubrzava metablozam, pomaže u varenju, ali i opušta mišiće pred spavanje.

“Čaj od nane ne sadrži kalorije, a ima blagi, sladak ukus koji može da smanji apetit i želju za slatkišima. Osim toga, sadrži dosta nutrijenata koji pomažu u mršavljenju. Takođe nana ima antiviralna, antibakterijska i antizapaljenska svojstva “, tvrdi nutricionistkinja Kortni D’Anđelo.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom.

novi.ba