Sumnjala da je muž vara, pa uradila nešto BRUTALNO: Ljubavnica je nakon njenih reči ostala SKAMENJENA

Zanimljivosti

Sumnjala da je muž vara, pa uradila nešto BRUTALNO: Ljubavnica je nakon njenih reči ostala SKAMENJENA

Žena koju je muž prevario sa njenom najboljom prijateljicom, ispričala je da se to dogodilo dok su ona i njen bivši zajedno držali teretanu. Upravo je tamo ona upoznala svoju najbolju prijateljicu, a kako će se kasnije ispostaviti i suparnicu.

– Počela sam da sumnjam da se nešto dešava kada je počela da dolazi u našu teretanu više puta dnevno, jako rano ujutru pre svih ostalih i ostajala je uvek do kasno – prisetila se žena.

Navodi i da je primetila kako su njih dvoje počeli da razgovaraju po ceo dan, a takođe i da rade zajedno.

– Počeo je previše da mi opisuje šta je radio tokom dana dok sam ja bila na drugom poslu i samo mi se javila sumnja – dodaje.

Kao i svaka žena kojoj se probudi sumnja, odlučila je da proveri njegov telefon, gde je osim imena njene prijateljice pronašla još mnogo drugih ženskih imena. Pošto su zajedno vodili posao, nije htela da ga ostavi tek tako, odnosno ne pre nego što se osveti. Ispričala je kako je jednog dana posle treninga plakala zbog toga što je muž vara, kada joj je u pomoć pritekla upravo “najbolja prijateljica”.

– Rekla sam joj da sam jako uznemirena jer mislim da me vara, ali i da mi je preneo HPV virus, što nije bilo tačno. Ne mogu da vam ispričam koliko je neprocenjiv bio njen pogled. Uspaničila se i izbezumila – podelila je žena.

Njena prijateljica joj je savetovala da ostavi muža, rekavši joj da jj je muž loš čovek, koji je verovatno vara. Tako je i uradila. Ipak, njen muž nije dugo bio sam. Dotična drugarica je prekinula svoj brak i udala se za bivšeg muža svoje drugarice, a sada čak, imaju i decu.

– Sigurna sam da i nju vara – zaključila je bivša supruga.

(objektiv.rs)