POSUMNJALA DA JE DEČKO VARA PA MU NAMESTILA ZGODNU CRNKU:Ono što je saznala nije mogla da zamisli ni u najluđim snovima!

Zanimljivosti

POSUMNJALA DA JE DEČKO VARA PA MU NAMESTILA ZGODNU CRNKU:Ono što je saznala nije mogla da zamisli ni u najluđim snovima!

Meri iz Kalifornije posumnjala je da je dečko vara pa je stavila na test njihovu vezu. Bila je gotovo ubeđena da njen dečko već neko vreme “švrlja” i da mu nije jedina. Angažovala je zgodnu crnku, Bjanku, da joj pomogne da raskrinka preljubnika. Dogovorile su se da priđe njenom dečku u klubu u koji često odlazi sa prijateljima i pokuša da ga zavede.

Meri je bila sigurna da njenom šarmu neće moći da odoli. Razradile su ceo plan, a onda je došao i taj dan kad je trebalo dogovoreno da se sprovede u delo. Fatalna crnka je prišla Majku, počela da flertuje, a baš kao što je Meri i mislila, vrlo brzo su započeli razgovor, popili piće, a zatim i napustili klub. Ušli su u njegov auto, ali ono što je usledilo Meri nije mogla da zamisli ni u najluđim snovima.

Umesto prevare, neočekivana reakcija. Majk je jedno vreme samo ćutao, a zatim počeo da roni gorke suze.

“Možda sam popio previše, ali ovo što pričam je istina. Bliskim ljudima ovo ne smem da prizna, ali tebe vidim sad i nikad više pa mogu. Moram da olakšam dušu. Već neko vreme osećam kao da živim tuđi život. Imam sve, savršenu devojku, porodicu, ali ja moram da se krijem i nisam srećan. “

Majk je Bjanki priznao da je gej, da je to tek nedavno shvatio i da ne zna kako da se ponaša, ni šta da radi.

Ona ga je samo nemo gledala, a onda i otišla. Pozvala je Meri i sve joj ispričala. Malo je reći da je bila šokirana informacijama… Šta biste vi uradile da ste na njenom mestu? (stil.kurir.rs)