DADO POLUMENTA JE 5 MESECI BIO U BRAKU SA SELMOM: Zbog ovoga je PUKLO, a danas ljubi drugu LEPOTICU! Evo šta radi njegova BIVŠA

Showbizz

DADO POLUMENTA JE 5 MESECI BIO U BRAKU SA SELMOM: Zbog ovoga je PUKLO, a danas ljubi drugu LEPOTICU! Evo šta radi njegova BIVŠA

Pevač Dado Polumenta i lepa veroučiteljica Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš.

Posle pet i po meseci braka, Dado Polumenta i Selma su raskinuli bračnu zajednicu koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom. Skandal je nastao kada je Selma videla suprugove fotografije iz noćnog provoda.

“Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama”, rekao je svojevremeno za medije izvor blizak ovom paru.

Kako je sa Selmom imao “šerijatsko” zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, seks i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

“Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dve stvari su bolje od svega što ste nabrojali”, rekao je Dado dok je bio sa Selmom.

Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom i izradom ženskih marama.

Dado je nastavio dalje i danas vodi miran život sa manekenkom Ivonom Ivković sa kojom ima ćerke Aleu i Aliu.

Kurir.rs