Nevjerovatan slučaj u Nevesinju: Dan nakon otvorenja “nestali” koševi i golovi sa igrališta

Region

Nevjerovatan slučaj u Nevesinju: Dan nakon otvorenja “nestali” koševi i golovi sa igrališta

Poslanik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović je objavio kako je samo dan nakon svečanog otvaranja dječijeg igrališta u Nevesinju nestao kompletan mobilijar – koševi i golovi.

Kako je Vukanović objavio u Nevesinju je jučer otvoreno sportsko igralište kao dio projekta Omladinske organizacije “Talas 059” te je postavljen mobilijar koji je uključivao golove i koševe.

Fotografije sa otvaranja je objavio poslanik Ilija Tamindžija jer su Hidroelektrane na Trebišnjici donirale dio sredstava za realizaciju ovog projekta.

Ipak one koji su danas htjeli da provedu dan na novoizgrađenom igralištu dočekalo je iznenađenje. Na igralištu nije ostalo ništa od jučer svečano predstavljenog mobilijara, golova i koševa, prenio je Vukanović.

“Apelujemo na nadležne organe da se uključe u rješavanje ovog nesvakidašnjeg slučaja te da iz Omladinske organizacije ‘059’ objasne kako je moguće da tako kabasti i glomazni mobilijar neprimjetno i bez traga nestane sa igrališta samo nekoliko sati nakon postavljanja!”, pozvao je poslanik u skupštini RS-a na reakciju nadležnih.

Za sada nema zvaničnih informacija šta se desilo i gdje je nestao mobilijar.

klix.ba