Čuveni lekar dobio sina sa 83 GODINE i već pravi nove planove: Supruga otkrila sa čim se suočavaju

Zanimljivosti

Čuveni lekar dobio sina sa 83 GODINE i već pravi nove planove: Supruga otkrila sa čim se suočavaju

Doneti dete na svet najveća je radost u životu jednog para, a iako je uobičajeno imati decu između druge i četvrte decenije života postoje situacije kada nas čudo života može iznenaditi u starosti. To je bio slučaj sa argentinskim lekarom Albertom Kormiljom, koji je postao otac sa 83 godine.

Rođen 31. avgusta 1938. u Buenos Ajresu i važi za najpoznatijeg nutricionistu u Argentini. Iako je poznat po svojoj sjajnoj karijeri, njegov privatni život privukao je interes javnosti, kada je obznanio da će se oženiti Estefanijom Paskini, ženom koja je 48 godina mlađa od njega. A 2021. dočekali su svoje prvo dete, sina kojeg su nazvali Emilio.

Komentare pune predrasuda nisu morali dugo da čekaju. Ipak, njegova supruga je svesna da ga jednog dana više neće biti, ali to je nešto sa čim je spremna da se suoči kada dođe vreme

– Ne govore ništa što Alberto i ja ne znamo ili o čemu nismo razgovarali – kazala je Estefanija

Kormiljo je očinstvo već davno iskusio, pre više od 50 godina, a njegova ćerka Rene i sin Adrijan prihvatili su očevu odluku o zasnivanju nove porodice i radovali su se bratu kojeg su dobili, uprkos godinama koje ih razdvajaju.

Uprkos izazovima sa kojima se susreće u svojim godinama, lekar je rekao da želi da doživi 105 godina da bi video kako njegov sin diplomira.

– Neću biti kao mladić, to je sigurno, ali učiniću ono što mogu – rekao je i dodao da je ostavio jedan vrlo poseban poklon svom sinu kad odraste.

– Kupio sam telefon na koji šaljem WhatsApp poruke i fotografije, a snimam i priče i govorim mu što radim – kazao je on.

(objektiv.rs)