DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MART: Rakovi realizuju planove, Lavovi posvećeni partneru

Zanimljivosti

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MART: Rakovi realizuju planove, Lavovi posvećeni partneru

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN
Danas ne smete da budete zaboravni. A vaša će pažnja biti rasuta i može se dogoditi da ozbiljnije stvari propustite da uradite. Budite pametni i zapišite. Emotivno – partner danas može posumnjati u vašu iskrenost.

BIK
Danas je pravi trenutak da pokrenete poslovne dogovore. Neke situacije se razvlače i to već počinje da vam ide na živce. Učinite ono što je u vašoj moći. Budite opušteni u kontaktu sa voljenom osobom, unosite nervozu svojim ponašanjem.

BLIZANCI

Promenljivi ste u poslovnom segmentu, pa drugi mogu misliti da je problem da se na vas oslone. Više ste usmereni na emotivni deo koji vam je danas uglavnom u mislima. Velika želja za avanturom, za dešavanjima, za uživanjem.

RAK
Pravo je vreme da neki planovi dođu na realizaciju. Osobe sa kojima radite su spremne da vas podrže i nema razloga da se stvari odugovlače. Sledi vam kontakt sa osobom koja čini da vam zadrhti srce iako se već dugo naziva vašom prošlošću.

LAV
Veliki broj obaveza okupiraće vas tokom dana. Naravno da postoji način da izađete iz svega ovoga, ali bi bilo dobro da pokušate da angažujete i nekog od kolega da vam pomogne. Imaćete vremena da se posvetite emotivnom partneru.

DEVICA
Propustićete dobre prilike, ako budete previše oklevali u nekim situacijama. Radite stvari na najbolji način pa nema potrebe da se ustručavate da pokažete to i drugima. Privukao vam je pažnju neko ko je veoma sličan vama.

telegraf.rs