Svake noći radim OVO dok moj dečko spava, i ako on sazna šta 2 godine krijem, odmah će raskinuti sa mnom…

Zanimljivosti

Svake noći radim OVO dok moj dečko spava, i ako on sazna šta 2 godine krijem, odmah će raskinuti sa mnom…

Da čak i naizgled, bezazlena stvar, kao što je san, može da izazove velike probleme, uverila se jedna Engleskinja.

– Ja imam 32, a moj dečko 33 godine, i u vezi smo četiri godine. Prve dve godine je sve savršeno funkcionisalo između nas, ali se potom mnogo toga promenilo – počinje ona priču i nastavlja:

– Pre dve godine sam odlučila da pretanem da koristim pilule za kontracepciju, jer su ubijale moj se*sualni nagon. Međutim, kada mi se libido vratio, doživela sam veliko iznenađenje.

– Skoro svake noći sanjam da vodim ljubav s mojim bivšim dečkom. Sa njim sa bila dve godine u vezi, i još godinu dana posle toga smo bili “prijatelji sa povlasticama”. sa njim se nijednom nisam videla otkako sam upoznala sadašnjeg dečka – objašnjava žena.

– Moj bivši je bio veoma raspoložen za eksperimentisanje u krevetu i otvorio mi je oči za nova iskustva u se*su. Ono što me zabrinjava je što su ovi snovi toliko intenzivni, da se posle njih bukvalno budim u znoju i veoma uzbuđena – iskrena je Britanka.

– Sa druge strane, sve dodatno komplikuje činjenica da moj dečko izbegava da vodi ljubav sa mnom jer se plaši da ću zatrudneti. Želim da ovi snovi nestanu i da moj dečko ponovo počne da ima odnose sa mnom. Ne znam šta da uradim – zaključila je ona.

Odfgovor terapeuta: Budući da se vaš dečko ustučava od odnosa, i da je vaš libido skočio, logično je da ste se nesvesno okrenuli bivšem dečku koji nije imao ograničenja u krevetu.

Najbolje je da sa dečkom porazgovarate o opcijama za kontracepciju i probajte da mu objasnite koliko vam nedostaje vođenje ljubavi sa njim. (objektiv.rs)