IMALA SAM AFERU SA MAJSTOROM, A SAD ME UCJENJUJE DA ĆE REĆI MOM MUŽU: DALA MU JE OGROMAN NOVAC

Svijet

IMALA SAM AFERU SA MAJSTOROM, A SAD ME UCJENJUJE DA ĆE REĆI MOM MUŽU: DALA MU JE OGROMAN NOVAC

Očajna žena je odlučila da ostane anonimna u svojoj ispovesti.

Ja imam 39 godina, moj suprug 41 godinu i u braku smo deset godina. Imamo dvoje djece, od devet i sedam godina. Suprug ima zahtjevan posao u gradu i otkako je unaprijeđen čini se da sve vrijeme provodi na poslu. Odlazi od kuće prije nego što se probudim, a vraća se kasno – ispričala je očajna ž ena koja je odlučila da ostane anonimna u svojoj ispovijesti.
Objasnila je kako se ne sjeća kad su se zadnji put poljubili, a kamoli imali seks, pa misli da je zbog toga na kraju imala aferu jer joj je nedostajalo fizičke pažnje.

Proširivali smo kuću i majstor bi uvijek dolazio na kafu i razgovor, čak i kad bi bio zauzet. Bila sam polaskana što se neko zainteresovao za mene – dodala je ona.

Nakon nekoliko mjeseci flertovanja u kuhinji, pozvala ga je da pođe s njom i psom u šetnju. Onda su se sastajali i kada je imao slobodne dane. Jako su se svidjeli jedno drugome, i na kraju su spavali zajedno.

Koliko god sam uživala, nisam se mogla otarasiti osjećaja krivice. Tako sam prekinula aferu samo tri sedmice nakon što je počela. Ali onda je taj majstor postao grozan. Pokazao je prema našem novom Mercedesu i Rendž Roveru i rekao: “Možete sebi to priuštiti, pa je moja cijena 2000 funti (skoro 2500 eura) za odlazak” – rekla je žena i dodala kako se osjećala izdano jer je mislila da taj čovjek ima emocije prema njoj.
Zato mu je u očaju dala 2.000 funti sa zajedničkog bankovnog računa od nje i muža. Ali ucjene tu nisu prestale. Sada je tjera da mu plaća 200 funti (skoro 250 eura) sedmično.

Toliko sam pod stresom da mi je kosa počela opadati. Ne mogu rizikovati da moj muž sazna za našu aferu – to bi vejrovatno razorilo naš brak i uništilo živote djece. Ali prije ili kasnije primijetit će kako njegov teško zarađeni novac odlazi s našeg računa – rekla je za kraj žena koja se našla u naizgled bezizlaznoj situaciji, piše “The Sun”.

hayat.ba