(VIDEO) Mislila da ima kamen u bubregu, a onda je čula PREDIVNU vest: Bolovi su bili DOBAR znak

Zanimljivosti

(VIDEO) Mislila da ima kamen u bubregu, a onda je čula PREDIVNU vest: Bolovi su bili DOBAR znak

Niki i Kelsi Garlik upoznali su se još u srednjoj školi. Kad su se venčali odlučili su odmah da imaju decu, ali nakon tri godine pokušavanja i nekoliko krugova vantelesne oplodnje, pomirili su se s činjenicom da možda nikad neće biti roditelji.

Umesto toga, par je udomio dvoje dece i brinuo se o njima. Prošlog meseca, međutim, učiteljica je počela da oseća neobične bolove u stomaku dok je još bila u školi.

Kako je mislila da je muči kamenac u bubregu, Niki je otišla u bolnicu, a tamo su joj saopštili šokantne vesti, ali u pozitivnom smislu – bila je u skoro devetom mesecu trudnoće. Čim je saznala divne vesti, odmah je nazvala supruga.

– Hej, nećeš verovati u ovo. J*beno sam trudna. Ne samo da sam trudna, nego sam trudna 34 nedelje – rekla je Niki svom suprugu preko telefona.

Njoj je, međutim, tada dijagnostikovana preklampsija, pa su lekari insistirali da odmah rodi bebu. Na kraju je rodila sina carskim rezom deset sati nakon što je stigla u bolnicu.

– Ova beba je čudo za koje nismo znali da postoji. Saznali smo da čekamo dete i porodila sam se u razmaku od desetak sati. Ovo je nestvarno – rekla je novopečena majka, prenosi San.

Bračni par je pokrenuo GoFundMe stranicu kako bi prikupio novac jer Niki nema plaćeno porodiljsko i još se oporavlja od operacije.

(objektiv.rs)