Trumpova nova ludost: ‘Na naše avione stavimo kinesku zastavu i potom raznesimo cijelu Rusiju’

Svijet

Trumpova nova ludost: ‘Na naše avione stavimo kinesku zastavu i potom raznesimo cijelu Rusiju’

Pod Bushom je Rusija napala Gruziju. Pod Obamom je Rusija zauzela Krim, a pod Bidenom je Rusija napala Ukrajinu. Jedini sam predsjednik SAD-a u 21. stoljeću da Rusija nije nikoga napala, rekao je Trump

SAD bi trebale staviti kinesku zastavu na američke borbene zrakoplove F-22 i raznijeti Rusiju. Onda bismo mi rekli, Kina je to učinila, a onda bi se oni počeli svađati, a mi bismo sjedili i gledali.

Ovaj ingeniozni plan iznio je bivši američki predsjednik Donald Trump u svom obraćanju glavnim donatorima Republikanskog nacionalnog odbora, prenose američki mediji.

Trump je, inače, bio prozivan da je Putinov simpatizer, a republikanci su ga kritizirali jer je hvalio ruskog vladara. Nakon ruske invazije, Trump je promijenio svoje mišljenje i opleo po svom nasljedniku Joe Bidenu i naglasio da ruske invazije ne bi bilo da je on ostao na čelu SAD-a.

– Pod Bushom je Rusija napala Gruziju. Pod Obamom je Rusija zauzela Krim, a pod Bidenom je Rusija napala Ukrajinu. Ja sam ostao jedini predsjednik SAD-a u 21. stoljeću da Rusija nije nikoga napala – naglasio je Trump.

24sata