Muž joj umro od trovanja ANTIFRIZOM: Mislili su da je nasrećan slučaj, a onda se desio PREOKRET

Zanimljivosti

Muž joj umro od trovanja ANTIFRIZOM: Mislili su da je nasrećan slučaj, a onda se desio PREOKRET

Karen Oviedo (32) iz argentinske Mendoze uhapšena je nakon što je optužena za trovanje i ubistvo svog muža Rolanda Ahela Akina (35). Kako navode istražitelji, muškarac je preminuo od posledica trovanja nakon što je progutao antifriz za automobile.

Najpre su pomislili da je puka slučajnost, a onda su posumnjali da je njegova supruga u sve umešala prste. Kad je policija počela temeljno da istražuje čitav slučaj, proverili su telefon osumnjičene, gde su zatekli nešto zaprepašćujuće.

Naime, u njenom Gugl pretraživaču zatekli su pretrage “kako ubiti otrovom”, a potom i još jednu “kako izbrisati istoriju pretrage”, prenosi Tiempo de San Juan.

Istražitelji su potom pretresli kuću i pronašli bocu antifriza, za koju se ispostavilo da je Karen kupila putem interneta i da mu je, po svoj prilici, podvalila da popije smrtonosnu tečnost.

Ona se najpre branila da je kupila kapi za kožu jer su i ona i suprug navodno imali fleke po telu. Rekla je da je uzela nekoliko kapi, dok joj je muž uzeo znatno više, što ga je navodno koštalo života.

Međutim, kada se sve kockice slože, imajući u vidu i Gogl pretrage, sve ukazuje na to da je Karen imala nameru da usmrti muža i ona će ovih dana biti sprovedena sudiji.

(objektiv.rs)