OGLASIO SE RTS POVODOM ODLASKA OLIVERE JOVIĆEVIĆ: Javni servis ovako komentariše odlazak voditeljke posle 18 GODINA!

Showbizz

OGLASIO SE RTS POVODOM ODLASKA OLIVERE JOVIĆEVIĆ: Javni servis ovako komentariše odlazak voditeljke posle 18 GODINA!

Voditeljka Olivera Jovićević napušta RTS nakon 18 godina rada u ovoj medijskoj kući, a sada se ova medijska kuća oglasila povodom njenog odlaska..

Tim povodom za Blic se oglasila Duška Vučinić, šefica za odnose sa javnošću i korporativni imidž RTS-a.

– Olivera Jovićević se u prijateljskim odnosima oprostila od kuće u kojoj je 18 godina radila. Kako nas je obavestila, svoj dalji rad će nastaviti u oblasti TV produkcije i marketinga. Želimo joj puno uspeha u daljim profesionalnim izazovima – piše u saopštenju, a na pitanje da li je tačno da je otišla jer je emisiju htela da radi u privatnoj produkciji, u odgovoru stoji:

– Emisije informativnog programa se rade isključivo u produkciji RTS-a, tako da ni jedna druga opcija nije moguća.

Olivera je navela da će se sada posvetiti produkciji i marketingu.

– Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti”, navela je ona i nastavila:

“Hvala RTS koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju. Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države. Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao “krvnu sliku Srbije”. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama.”

Kurir.rs/M.M.