SAŠA POPOVIĆ GRADI LUKSUZNO NASELJE, ULOŽIO MILIONE EVRA: Otkrivena LOKACIJA, poznati pevači i SPORTISTI već pazarili NEKRETNINE?!

Showbizz

SAŠA POPOVIĆ GRADI LUKSUZNO NASELJE, ULOŽIO MILIONE EVRA: Otkrivena LOKACIJA, poznati pevači i SPORTISTI već pazarili NEKRETNINE?!

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović, nakon prodaje svojih deonica “Granda”, pokrenuli su novi biznis u koji su uložili više miliona evra.

Mnogi menadžeri, estradne ličnosti, pa i sportisti su već kupili stan, a upravo oni bi trebali da privuku ostale kupce, navodi se u medijima.

Naime, Popović je, navodno, uložio veliki kapital u izgradnju nekretnina koje će mu doneti veliku zaradu. On je, kako mediji pišu, počeo gradnju luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi u koji je uložio više miliona evra.

Kako Telegraf Jetset saznaje, kompleks se nalazi na samom ulazu na Bežanijsku kosu, nedaleko od njegove vile. U sklopu naselja biće izgrađeno nekoliko zgrada a svaka će imati bazen i teretanu koje će stanari moći da koriste. Naselje će biti obezbeđeno a na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa čuvarima.

Kompleks se uveliko gradi u šta smo imali priliku da se uverimo nakon što smo posetili lokaciju. Jedna zgrada je već rasprodata uprkos tome što su cene paprene. Mnogi menadžeri, estradne ličnosti pa i sportisti su već kupili stan, a upravo oni bi trebali da privuku ostale kupce.

Podsetimo, on je pre četiri godine zajedno sa Lepom Brenom i njenim suprugom, Bobom Živojinovićem, prodao američkoj “Junajted grupi” 51 odsto kapitala Grand produkcije za čak 15.000.000 evra, što znači da je njemu pripala polovina ove sume. Osim toga, Saša ima i visoke i stabilne mesečne prihode, s obzirom na to da i dalje vodi firmu koju je osnovao s kumom Brenom.

Kurir.rs/S.M./Telegraf