Vin Diesel o prijatelju Paulu ne može govoriti bez suza u očima: ‘Znam da si uz mene i fališ mi’

Showbizz

Poginuo je 30. studenog 2013. godine u četrdesetoj godini života. Iako Paul nije bio za volanom, već njegov prijatelj Roger Rodas, Porscheom su se zabili u drvo, nakon čega se automobil zapalio i oboje su izgorjeli

Beskrajno te volim i nedostaješ mi. Danas i svaki dan slavim tvoj život, tvoju ljubav. Ti si moj najbolji prijatelj, napisala je Meadow Walker (23) ispod fotografije na kojoj se grli s ocem, glumcem Paul Walkerom koji je tragično izgubio život u prometnoj nesreći 2013. godine.

– Nije bio dobrica dok je bio mlad. Volio je fizičke sukobe, samo je čekao da ga netko isprovocira ili ne daj Bože da mu napadnete obitelj. Mnogi njegovi vršnjaci su ga se ustvari bojali u to vrijeme – ranije je ispričao Walkerov brat Caleb (42).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Ipak, nakon rođenja njegove kćeri Meadow, koju je dobio s tadašnjom curom Rebecca Soteros (46), Paul se u potpunosti promijenio i postao bolja osoba, zaključili su svi koji ga poznaju.

– Kad smo saznali da je je Rebecca trudna, bio sam mlad i uplašen, nisam bio spreman za dijete. Nisam znao ni tko sam ja, nisam bio siguran u sebe, a kamoli da budem siguran da mogu odgojiti jednu osobu – objasnio je tada Paul.

U glumačkim počecima uvijek je glumio ‘dobricu’, pristojnog dečka, čak je glumio i u jednom ljubavnom filmu s Reese Witherspoon (44). U međuvremenu se to promijenilo. U filmovima poput ‘Brick Mansions’ i ‘Sati’, imao je uloge u kojima je bio nasilan i agresivan lik, a redatelji su ga sve češće vidjeli u takvim rolama.

Prije nego li je zavolio automobile i brzinu, bio je strastveni surfer. More je bila njegova ljubav, mjesto gdje je provodio vrijeme kada bi odmarao mozak. More je za njega bilo povratak u život, koji je za njega završio tragično. Da mu netko nije poslao poruku na mobitel hoće li doći na humanitarno događanje, Paul ne bi otišao na tu posljednju vožnju.

– Rekli su mi da je moj sin imao nesreću, ali da ga ne mogu naći. Mislila sam da je ispao iz auta i rekla sam da ga idem tražiti. Nisam shvatila da je moj sin živ izgorio – kroz suze je ispričala Paulova majka Cheryl Walker.

Vin Diesel je na njegov rođendan objavio zajedničku fotografiju ispod koje je napisao: ‘Znam da si duhom uz mene i fališ mi…’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Poginuo je 30. studenog 2013. godine u četrdesetoj godini života. Iako Paul nije bio za volanom, već njegov prijatelj Roger Rodas, Porscheom su se zabili u drvo, nakon čega se automobil zapalio i oboje su izgorjeli. 24sata