OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U VLASOTINCU: Robert se zakucao u drvo, pa umro u bolnici! Reanimirali ga skoro pun sat!

Region

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U VLASOTINCU: Robert se zakucao u drvo, pa umro u bolnici! Reanimirali ga skoro pun sat!

Mladić Robertino Ilievski (24), rodom iz Makedonije, koji se sinoć zakucao u drvo pored ulice u Vlasotincu, preminuo je nakon nekoliko sati u Kliničkom centru u Nišu, saznaje Kurir.

Kako saznajemo, mladić je bio pod dejstvom alkohola. Inače, saobraćajka se dogodila juče oko 20 sati u Ulici Mije Milenkovića u Vlasotincu.

– Dovezen je intubiran sa jedva merljivim vitalnim parametrima i sa veoma teškim povredama, prosto mu nije bilo spasa – rekao je naš sagovornik i dodao:

– Mladić je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, ali je imao i druge povrede. Reanimiran je čak 45 minuta, ali nažalost i pored svih napora lekara on je preminuo oko 23. 45 sati.

Očevici ove stvarične nesreće kažu da je udarac bio jeziv.

– Čuli smo jak prasak i kada smo izašli iz kuće, videli smo automobil smrskan do pola s prednje strane. Odmah smo zvali Hitnu pomoć i policiju. Prizor je bio jeziv, krvi je bilo svuda po autu i putu – kažu oni i kažu da je auto bio smskan.

Inače, Robertino živi u Vlasotincu i njegovi prijatelji nakon saznanja da njega više nema su neutešni o opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

(Kurir.rs – B. T. – M. S.)