‘S nepoznatog broja došla mi je poruka. U njoj je bila adresa i da mi je tamo sin Matej, živ…’

Region

‘S nepoznatog broja došla mi je poruka. U njoj je bila adresa i da mi je tamo sin Matej, živ…’

Nije bilo napisano ni o kojem se gradu radi pa sam morao zvati i hrvatsku policiju. Beogradska policija je bila na adresi, to je stambeno-poslovna zgrada. Međutim, to nije bio Matej, ispričao je Nenad Periš

Još uvijek traje potraga u Beogradu za nestalim Matejem Perišom (27) iz Splita. Njegov otac ne gubi nadu, a kako kaže “bit će veliko iznenađenje, ako ga živog nađe”, javlja Kurir.

– U utorak mi je stigla poruka s nepoznatog broja. Tu je samo pisala adresa, a pošiljatelj mi je tvrdio da ako odem tamo naći ću živog sina jer ga on viđa. U njoj nije pisao grad, pa sam morao zvati i hrvatsku policiju. Beogradska policija je bila na adresi i u pitanju je jedna stambeno-poslovna zgrada. Međutim, to nije bio Matej. Ovim putem se zahvaljujem srpskoj policiji na profesionalnom radu koji mi daje povjerenje da će mog sina naći – kazao je Nenad Periš, otac nestalog Mateja.

Nenad Periš je i dalje u Beogradu, a suprugu i kćeri nije vidio gotovo dva mjeseca.

Dok je u Srbiji, nada se da će pronaći sina, rekao je.

– U kontaktu sam s policijom. Sve što saznam pošaljem inspektorima, od informacija do snimaka. Mogu vam reći da je prošlo 50 dana i da će biti veliko iznenađenje, ako ga nađem živoga. Samo ću ga zagrliti i povesti kući – kaže Periš.

Podsjetimo, Matej je nestao u noći između 30. i 31. prosinca prošle godine, kada je napustio beogradski klub “Gotik”.

24sata