OD STARLETE DO KASIRKE! MINA VRBAŠKI SE ZAPOSLILA U PET ŠOPU, RASKINULA SA DEČKOM I TOTALNO PROMENILA SVOJ ŽIVOT

Region

Mina Vrbaški poznata javnosti kao jedna od najintrigantnijih ličnosti rijaliti programa ponovo je privukla pažnju svojom neočekivanom životnom promenom.

Nakon što je provela više od godinu dana sa Dinom sa kojim je živela u inostranstvu Mina se nedavno vratila u Srbiju i svoj profesionalni angazman pronašla u na izgled neobičnom okruženju – Pet Šopu u Inđiji.

Raskid veze sa Dinom koji je trajao duže od godinu dana ostavio je mnoge obožavaoce u soku. Mina nije želela da javno iznosi detalje raskida, ali je istakla da je ona napustila njega odbijajući da se upusti u dublje obrazloženje o svojim ličnim poteškoćama.

– Ne želim da pričam o detaljima, ono što mogu reći jeste da je bilo vreme da odem. Hteo je da me menja, a kada vas muškarac jednom opsuje ili uvredi to viče nije muškarac – izjavila je Mina tokom jednog od retkih lajvova na društvenim mrežama.

Uprkos burnim promenama u svom liubavnom životu, ona je najavila svoj povratak muzičkoj sceni. Pevačica planira saradnju sa poznatim izvođačem po imenu Lacky na svojoj novoj pesmi.

Osim što se zaposlila u Pet Sopu, Mina ističe da ne planira da se vrati u svet rijaliti programa gde je stekla svoju popularnost.

(Scandal)