“ODLUČIO SAM DA…”, DEJAN OTKRIO ŠTA SE DESILO SA ALEKS: Muk u Bijeloj kući, OSTAVIO JE BEZ TEKSTA

Showbizz

“ODLUČIO SAM DA…”, DEJAN OTKRIO ŠTA SE DESILO SA ALEKS: Muk u Bijeloj kući, OSTAVIO JE BEZ TEKSTA

Lazar Čolić je u toku Igre istine postavio pitanje Dejanu Dragojeviću.

-Šta se to izdešavalo između vas dvoje, eto ako možeš malo opširnije da objasniš gledaocima? – rekao je Zola.

-Imao sam problem sam sa sobom, to su neke moje stvari koje moram da riješim sam sa sobom. Nismo se mi ni svađali ni raskidali – odgovorio je Dragojević.

-Ja je poznajem već tri godine i dosta je drugačija sa tobom, mislim da je perfektna prema tebi. Totalno se drugačije ponaša sa tobom u odnosu na sve odnose koje je imala – dodao je Zola.

-To mi najteže i pada, daje mi savjete koji bih i ja sam sebi dao. Trudi se, lijepo ponaša, korektna je sa mnom, poštuje me maksimalno. Smatram da ako bude takva može da nam bde samo bolje, a to je ono što me plaši jer imam mnogo toga da riješim. Napravili smo navodno neku pauzu, moram sam sa sobom da riješim mnoge stvari jer previše vagam. Sam sebi skačem u stomak… Odlučio sam da živim za trenutak jer ja ne mogu da riješim ono napolju odavde… – nastavio je Dejan.

-Kako si Ćomili? – pitao je Dejan Lepog Miću.

-Odlično, evo pitaću Ša, zašto skačeš na mene kada pričam o tebi i Tari, a sa Mensurom ne ulaziš u konflikte? – pitao je pjevač.

-Tara zna da smo se svađali, ali me je ona zamolila da se ne mješam pa sam nju ispoštvao – odgovorio je reper.

-Ja ne dam da mi se miješa u svađe, jer ja mogu da iznesem ne jednog Mensura nego još dvadeset takvih. Nema potrebe za frkom ili obezbjeđenjem, ja sve mogu sama. Neću da nosim nečije pare na duši – ubacila se Simova.

novi.ba