Grašo prije svadbe okupio društvo kod kuma u restoranu, a među gostima bio i Žan Tabak

Showbizz

Grašo prije svadbe okupio društvo kod kuma u restoranu, a među gostima bio i Žan Tabak

Slavlje zbog epidemioloških mjera i današnjeg vjenčanja, nije trajalo dugo, međutim bilo je veselo i popraćeno pjesmom te dobrim vinom. U tom tonu trebalo bi se nastaviti i danas nakon što završi svečanost

Danas će Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) izreći sudbonosno ‘da’ u splitskoj crkvi. Zasad nije poznata točna lokacija vjenčanja, kao ni popis svih uzvanika. Trude se održati vjenčanje što intimnije.

Zasad znamo da se par prije velikog dana družio sa kumom Tomažom Kavčićem i njegovom suprugom. Grašo i društvo slavili su u restoranu Privor nadomak Split, doznaje Gloria. Vlasniku restorana, Kristijanu Kelamu, Grašo je navodno bio kum na drugom vjenčanju za sadašnju suprugu Juliju.

Uz Hanine i Petrove buduće kumove, okupili su se i Petrovi roditelji, Zoran i Snježana, Hanina majka Vjekoslava te bliski prijatelji. Jedan od Grašinih kumova, Dino Rađa, poveo je na zabavu suprugu Viktoriju. Među gostima bila je i košarkaška legenda, Žan Tabak sa suprugom Goranom.

Slavlje zbog epidemioloških mjera i današnjeg vjenčanja, nije trajalo dugo, međutim bilo je veselo i popraćeno pjesmom te dobrim vinom. U tom tonu trebalo bi se nastaviti i danas nakon što završi veliko vjenčanje godine.

24sata