Ceca i Bogdan slave godinu dana ljubavi: Nama je svaki dan kao godišnjica!

Showbizz

Ceca i Bogdan slave godinu dana ljubavi: Nama je svaki dan kao godišnjica!

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović ne krije da je emotivno ispunjena otkakao je vezi sa menadžerom Bogdanom Srejovićem.

Naime, njih dvoje su prvi put “uhvaćeni” u javnosti početkom ove godine i od tada privlače veliku pažnju gdje god da se pojave i svaki njihov korak se pomno prati, a mnogi komentarišu da pjevačicin osmijeh govori koliko uživa u toj ljubavi.

Iako se spekulisalo da su započeli vezu krajem 2020. godine, Ceca je za TelegrafJetset otkrila da godišnjicu veze obilježavaju 18. decembra, ali i kako će proslaviti taj poseban dan.

– 18. decembra nam je godišnjica… Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lijepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama – rekla je ona.

Podsjetimo, Ceca i Bogdan su se zajedno u javnosti pojavili 13. januara 2021. godine, ali se još tada pretpostavljalo da je ljubav počela ranije.

Njihovo upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a poslije nekoliko nedjelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu. Koliko je ova veza od samog početka bila ozbiljna, potvrdio je i Ražnatovićkin odlazak 19. januara ove godine u Kragujevac, na krsnu slavu porodice Srejović. telegraf.rs