PORODILA SE BIVŠA DJEVOJKA SAŠE KOVAČEVIĆA: UDALA SE ZA FRANCUZA, A SADA POKAZALA KROZ ŠTA JE PROŠLA PRED POROĐAJ

Showbizz

PORODILA SE BIVŠA DJEVOJKA SAŠE KOVAČEVIĆA: UDALA SE ZA FRANCUZA, A SADA POKAZALA KROZ ŠTA JE PROŠLA PRED POROĐAJ

Pjevač Saša Kovačević svojevremeno je bio u vezi sa Jovanom Ričard, devojačko Koković, koja se porodila i na svijet donijela sina, o čemu je obavijestila sve putem društvenih mreža.

Manekenka, koja je svojevremeno radila u vrtiću, djetetu je dala ime Leo, a nasljednika je dobila u braku sa francuskim influenserom Davidom Ričardom, koji živi u Londonu, a sa kojim je imala čak dva vjenčanja – u Las Vegasu i u Beogradu.

Jovana je na Instagramu navela šta je prošla pred porođaj.

Dugme za pomoć i dolazak je radilo non-stop! Lopta i topli tuš da ubrzamo kontrakcije jedino je što je pomagalo! Ovo je bila poza za primanje epidurala i moje pomraćenje svijesti od jakih kontrakcija – navela je ona, uz slike u nastavku.

Samo ću reći da je Leo naš “perfect mix” (savršen miks), ima Davidove oči, a moj nos i usne – navela je u jednom od storija.

Hvala svima na čestitkama, volimo vas! – dodala je.
Francuzi kažu “peridural” haha, ovde sam primila peridural, pa sam bolje! Poslije epidurala su me čak pustili i da odspavam 2, 3 sata, kako bi povratila energiju za sam porođaj, jer su me kontrakcije u trajanju od 16 sati nenormalno iscrpjele. Problem je bio moj zatvoreni cerviks, kome je trebala čitava vječnost da se otvori – zaključila je, prenosi Kurir.

hayat.ba