Snajki kad se spava kaže izvolite bako, ja šetam dijete po Surčinu: Božinovska otkrila istinu o odnosu sa Mirkom, Bojanom i Rodićima!

Showbizz

Snajki kad se spava kaže izvolite bako, ja šetam dijete po Surčinu: Božinovska otkrila istinu o odnosu sa Mirkom, Bojanom i Rodićima!
Pjevačica Goca Božinovska otkrila je detalje sa proslave krštenja svog unuka, Zorana Šijana i u kakvim je zaista odnosima sa familijom svoje snajke Bojane Rodić.

– Nama je uvijek veselo, nama je svaka nedjelja vesela. U nekih pet dana smo se dogovorili, to jest Mirko i Bojana, da krstimo malog Zorana. Danijeli, priji, je bio 50. rođendan i ona je izrazila želju da se mali Zoran krsti na njen rođendan. Nismo htjeli da zovemo goste, to je za uži porodični krug, bilo je prelijepo. Zlata je član moje porodice, kumovi takođe – priča Goca u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

– Mirko je noćna ptica, međutim sad, on je toliko skoncentrisan na dijete, da mnogo vodi računa. Sladak je! Ovo je najljepša ljubav kad se desi ovako spontano. Sve su na svoju ruku i sve ispade super – dodaje Božinovska.

– Kod nas je to kao druženje lijepo. Bojana mene ne mora da moli, kad joj se spava ujutru, samo dođe i kaže ”Izvolite bako…”, a ja jedva dočekam. Obožavam da ga vodam po Surčinu i šetam. Nemam uopšte osjećaj da su mi djeca porasla, ali njegov osmijeh toliko vrijedi. Toliko je poseban, ja to dijete nisam čula da zaplače – dodaje ona.

Osvrnula se i na medijske spekulacije da sa prijateljima iz Titela nije u najboljim odnosima, pa odmah demantovala:

– Oni odlaze u Titel, budu po 5-6 dana, uživaju tamo, imaju svoju prabaku Rosku, ona je divna. Pišu gluposti, moji prijatelji su izuzetni ljudi, mi se poštujemo. Te priče su takve nebuloze, ne treba pretjerivati. Nekad se stvarno glupo osjećam – zaključila je Goca.

Progovorila je i o planovima za budućnost:

– Biće svega, čekam da prođe Nova godina. Izdešavale su mi se ružne stvari, gubitak mame, sreća pa je beba ubrzo stigla i uljepšala nam život. Samo da prođe korona, pa da mogu da zapjevam i promovišem pjesme. Ja se sad najbolje osjećam, lijepo nosim svoje godine – rekla je Božinovska.exspluziva.ba