Josipa Pavičić je opet slobodna? Na Instagramu je obrisala sve fotografije s liječnikom Markom

Showbizz

Josipa Pavičić je opet slobodna? Na Instagramu je obrisala sve fotografije s liječnikom Markom

Prve sumnje o prekidu veze ljubavnog para počele su se javljati kada je Josipa stigla na reviju ELFS-a bez Marka u pratnji. Naime, njih dvoje često su objavljivali zajedničke fotke i išli na brojna događanja

Spisateljica Josipa Pavičić i ginekolog Marko Kisić navodno su prekinuli ljubavnu vezu koja traje od jeseni prošle godine, saznaje RTL Exkluziv.

Ovaj par u javnosti se prvi put pojavio početkom ove godine, a Josipa je sredinom srpnja na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju. Sudeći prema objavama, činilo se kako ‘golupčići’ uživaju u međusobnom društvu i ljubavi. Ipak, fotke s Josipinog profila sada su nestale.

Prve sumnje o prekidu veze ljubavnog para počele su se javljati kada je Josipa stigla na reviju ELFS-a bez Marka u pratnji. Naime, njih dvoje često su objavljivali zajedničke fotke i išli na brojna događanja.

Da je možda stigao kraj moglo se i naslutiti iz Josipinog odgovora kada su je na reviji pitali o ljubavnom životu.

– Ja mislim da je svaka osoba najsretnija kad je dobro sama sa sobom, a i kod mene je to slučaj – ja sam dobro sa sobom – rekla je spisateljica tada.

Prije Josipe, Marko je bio u vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić. U vezi su bili manje od godinu dana.

Josipa iza sebe ima propali brak s poduzetnikom Nicom Berardinijem s kojim je dobila i sina Rocca dok iz braka s novinarom Markom Cigojem ima sinčića Vitu.24sata