OVA SVEKRVA NEMA NI STIDA NI SRAMA: ZBOG OVOG POTEZA SVI MISLE DA ŽELI DA SE UDA ZA SINA!

Zanimljivosti

OVA SVEKRVA NEMA NI STIDA NI SRAMA: ZBOG OVOG POTEZA SVI MISLE DA ŽELI DA SE UDA ZA SINA!

Užasnuta mlada podijelila je svoju priču o tome kako je njena svekrva napravila novu burmu za svog sina jer joj se nije svidjela ona koju je bračni par pred vjenčanje izabrao.

Počela sam da shvatam da bi moja svekrva željela da ona bude ta koja se udala za mog supruga – otpočela je svoju ispovijest ova žena.

Prije nego što smo se jvenčali, tražila je da vidi kakve burme smo izabrali. Pokazali smo joj ih sa zadovoljstvom. Uspjela sam da nabavim dijelove bačvi iz prve pivare koju smo zajedno posjetili, dala sam ih zlataru čijim radom sam bila opsednuta godinama, da bi ih ugradio u naše burme.

Međutim, svekrva nije bila nimalo impresionirana izborom, te je odlučila da se umiješa i sama obezbijedi burmu za svog sina. Ova odluka prilično je uznemirila mladu.

Kada smo sljedeći put otišli kod nje, ja zaista nisam željela da razgovaramo o tome koliko je neprikladno bilo to što je učinila u vezi sa našim burmama – otkriva mlada u svojoj ispovesti.
Međutim, njena svekrva pitala je zašto su joj vratili paketić, što je navelo njenog sina da joj objasni zašto je njen postupak problematičan.

Objasnio joj je zašto su nam naše burme važne, i koliko nam znače, i da ga je baš briga šta ona misli o tome. Također ju je upozorio da nipošto ne napravi neki sličan potez u budućnosti – zaključila je mlada.

hayat.ba