KAO U HORORIMA: UBILA KĆERKU I TIJELO SPAKOVALA U KESU ZA SMEĆE, POLICIJI KAZALA DA JOJ JE SPUŽVA BOB REKAO DA TO URADI

Region

KAO U HORORIMA: UBILA KĆERKU I TIJELO SPAKOVALA U KESU ZA SMEĆE, POLICIJI KAZALA DA JOJ JE SPUŽVA BOB REKAO DA TO URADI

Justin Johnson (22) je ubila trogodišnju kćerkicu Sutton dva dana poslije djevojčicinog rođendana.

Iskasapila je dijete nožem, a tijelo potom stavila u crnu kesu za smeće. Na sudu je rekla da joj je crtani junak Spužva Bob Kockalone na televiziji rekao da ubije dijete, ili će on ubiti nju.

Istražitelj socijalne službe za ugroženu djecu rekao je pred sudom da se Justin ne sjeća šta je uradila jer je imala halucinacije.

Kazala je da je gledala Spužva Boba na televiziji i da je počeo da joj govori da ubije dijete. Da mora da ubije kćerku inače će Spužva Bob ubiti nju. Ona je ranije bila zavisnica od heroina, a poslije ubistva je rekla da nije spavala dvije sedmice i da je zbog toga imala halucinacije – rekao je istražitelj Ryan Eberlin.

Njen mlađi brat, čije ime nije otkriveno jer je još uvijek maloljetan, pronašao je tijelo svoje sestričine u kesi.

Pitao sam je gdje je Sutton, rekla mi je da gledam svoja je*ena posla, ali to je za nju bio uobičajeni način komunikacije. Onda sam vidio kesu i nožicu koja viri iz nje. Pipnuo sam stopalo, bilo je ledeno – ispričao je on.
Dijete je bilo izbodeno po glavi, grudima i stomaku, a rane su bile stravične, rekao je istražilac. Justin je u sudnicu uvedena u lisicama, i nekontrolisano je plakala tokom cijelog suđenja, prenosi Blic.

hayat.ba