MAJKA UBILA ĆERKU (3) ZBOG CRTANOG FILMA: Monstruozan zločin šokirao svet! Telo spakovala u kesu, a evo šta je kazala policiji

Svijet

MAJKA UBILA ĆERKU (3) ZBOG CRTANOG FILMA: Monstruozan zločin šokirao svet! Telo spakovala u kesu, a evo šta je kazala policiji

Majka monstrum ubila je dete zbog SunđerBoba, kako je rekla policiji. “Morala sam, inače bi on ubio mene”?!

Majka koja je ubila svoju trogodišnju kćerku na jeziv način nalazi se pred sudom, a detalji ovog slučaja zaprepastili su javnost.

Džastin Džonson (22) je ubila trogodišnju kćerkicu Saton dva dana posle devojčicinog rođendana. Iskasapila je dete nožem a telo potom stavila u crnu kesu za smeće. Na sudu je rekla da joj je crtani junak SunđerBob Kockalone na televiziji rekao da ubije dete, ili će on ubiti nju.

Istražitelj socijalne službe za ugroženu decu rekao je pred sudom da se Džastin ne seća šta je uradila jer je imala halucinacije.

“Kazala je da je gledala SunđerBoba na televiziji i da je počeo da joj govori da ubije dete. Da mora da ubije kćerku inače će SunđerBob ubiti nju. Ona je ranije bila zavisnica od heroina, a posle ubistva je rekla da nije spavala dve nedelje i da je zbog toga imala halucinacije”, rekao je istražitelj Rajan Eberlin.

Njen mlađi brat, čije ime nije otkriveno jer je još uvek maloletan, pronašao je telo svoje sestričine u kesi.

“Pitao sam je gde je Saton, rekla mi je da gledam svoja je*ena posla, ali to je za nju bio uobičajeni način komunikacije. Onda sam video kesu i nožicu koja viri iz nje. Pipnuo sam stopalo, bilo je ledeno”, ispričao je on.

Dete je bilo izbodeno po glavi, grudima i stomaku, a rane su bile stravične, rekao je islednik. Džastin je u sudnicu uvedena u lisicama, i nekontrolisano je plakala tokom celog suđenja.

pink.rs