ZADRUGARKA MOLI ZA HITNU INTERVENCIJU LJEKARA: Prijeti produkciji, evo šta se desilo

Showbizz

ZADRUGARKA MOLI ZA HITNU INTERVENCIJU LJEKARA: Prijeti produkciji, evo šta se desilo

Svi su zabrinuti a Dalila smatra da ona mora hitno kod doktora.

Produkcija “Zadruge” dosta pažnje posvećuje mentalnom i fizičkom zdravlju učesnika najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorijama. Učesnici imaju prava da se požale i da zatraže ljekara čim osjete neke simptome ili imaju neki rpoblem. Naravno, svi se trude da to toga ne dođe jer kako naš narod kaže bolje spriječiti nego liječiti.

Ana Jovanović je posljednja koja je dobila zdravstveni problem. Po svemu sudeći, njoj je urasla dlaka, a taj problem su u petoj sezoni imali i Miljana Kulić i MC Isko, koji je zbog ovog problema čak završio i u bolnici.

Jovanovićeva je uplašena i počela je da drami.

– Crveno je i boli me – kroz suze je govorila Ana.

– Urasla ti dlaka – istakla je Dalila.

– Sad ću da uzmem Mikijevu bricu i sama ću da otvorim. Evo kunem ti se bogom, ako ne budu došli u roku sat vremena po mene, pa nek odgovaraju – krzo suze je bijesno pričala Ana.

– Moraju da je vode kod doktora za ovo – smatra Dalila.

– Evo tri dana me već ne vode. Možda kada budem uzela sama nož pa budem sama sebi prerezala, pa će onda morati da pozovu doktora, ali tada će morati da me vode u mrtvačnicu, a ne u bolnicu – agresivno je komentarisala Ana sopstvenu situaciju.

Ona je svoju situaciju uporedila sa slučajem MC Iska koji je napustio Zadrugu još u septembru jer je morao na hitnu operaciju.

Šta se sve dogodilo i kakve zdravstvene probleme ima Ana možete da pogledate u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

novi.ba