NOVAK POD ISTRAGOM I U ŠPANIJI: Nema kraja PROBLEMIMA za Đokovića!

Region

NOVAK POD ISTRAGOM I U ŠPANIJI: Nema kraja PROBLEMIMA za Đokovića!

Najbolji teniser svijeta je, navodno, popunio anketu o tome da nije putovao nigdje 14 dana prije dolaska u Australiju, a 31. decembra je bio u Marbelji!

Novi problemi za Novaka Đokovića! Nakon što je u ponedeljak pobijedio na sudu i dobio dozvolu da treninira u Melburnu, isplivali su novi detalji o njegovom ulasku u Australiju.

Novak je, navodno, popunio anketu o tome da nije putovao nigdje 14 dana prije dolaska u Australiju, a 31. decembra otišao je u Marbelju. Prethodno je Đoković 16. decembra bio pozitivan na koronavirus. Najbolji teniser svijeta je 3. januara preko Dubaija stigao u Melburn.

Španci su uveli pravilo da u državu mogu samo vakcinisani državljani Srbije, a poznato je da Novak nije primio nijednu vakcinu! “Kadeno Kope” prenosi da nikome u Španiji nije jasno kako je Đoković ušao u državu, a njegov slučaj istražiće policija.

Đoković je mogao u Španiju uz medicinsko izuzeće i to je ono što će se istraživati. Ipak, španski mediji prenose da Novak nije tražio izuzeće niti je dobio bilo kakvu potvrdu ili dozvolu od ambasade Španije.

Kurir sport