(VIDEO) ŽENA IMA DUGU BRADU PA PLETE KIKICE: Vređaju je na mrežama zbog BOLESTI, ali ona je srećno udata i ponosna na svoj IZGLED

Zanimljivosti

(VIDEO) ŽENA IMA DUGU BRADU PA PLETE KIKICE: Vređaju je na mrežama zbog BOLESTI, ali ona je srećno udata i ponosna na svoj IZGLED

Žena koja ponosno nosi bradu ne prestaje da osvaja TikTok. Naime, ova tiktokerika pod imenom “PeekabooPumpkin” bez srama priča o hormonskom problemu koji joj je, u početku, zakomplikovao život tako što joj je počela da raste gusta brada.

Ova devojka redovno deli snimke svojih dlaka na licu koje joj rastu iz brade kao posledica sindroma policističnih jajnika (PCOS). PCOS je hormonsko stanje koje može uzrokovati mušku dlakavost, u njenom slučaju to se odnosi na bradu.

Ovaj hormonski poremećaj kod devojaka se javlja kada se poremeti ciklus i ne odvije se ovulacija. Za mnoge je jedini nagoveštaj PCOS neredovni ciklusi, dok se u težim slučajevima manifestuje tako što krenu rasti guste dlačice po licu, prsima i leđima.

https://www.tiktok.com/@peekaboopumpkin/video/7031592411327434031?referer_url=https%3A%2F%2Fbrale.online%2F&referer_video_id=7031592411327434031&refer=embed

Hrabra tiktokerka, sa oko 87 pratilaca, deli videozapise koji pomeraju lepotu ženskog tela bez obzira na sve, ona ističe da je naučila prihvatiti i voleti sebe onakvom kakva je. “Kad ste žena s dlakama na licu, naučite voleti sebe drugačije”, napisala je u jednoj svojoj objavi.

Ova TikTok zvijezda je u srećnom braku, često dijeli snimke svoje rutine njegovanja lica, a ona uključuje četkanje, pranje i povremeno pletenje brade. Takođe promoviše i proizvode za negu brade kako bi svoju bradu pokazala u punom sjaju.

No, dok je PeekabooPumpkin potpuno prihvatila svoju prirodnu ljepotu, na meti je trolova koji daju okrutne primedbe o njenoj estetici. Međutim, za svakog trola s kojim se suoči, žena ima isto toliko obožavatelja, mnogi joj zavide na neverojatnoj fizičkoj pozitivnosti.

Jedan korisnik je tako napisao ispod njenog videa: “Sjajna si i lepa. Divim se tvojoj hrabrosti i stavu”, a drugi je dodao: “Voleo bih da mogu biti samouveren kao ti!” (kurir.rs)