Prvi put nakon skandala, oglasio se Duško Tošić: Obratio se svima!

Showbizz

Prvi put nakon skandala, oglasio se Duško Tošić: Obratio se svima!

Fudbalski menadžer Duško Tošić, oglasio se nakon što se saznalo da ga je supruga Jelena Karleuša prijavila policiji za nasilje u porodici.

– Poštovani, pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i djelo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana djela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način – započeo je Tošić i nastavio:

– Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugdje predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam htio da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi da bude gospodin ma gdje god bio i šta god radio. Zato bih htio da znate da ću i ovog puta ostati dosljedan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vjetar protiv mene prođe.

– Takođe smatram da bi svi trebalo da preusmjerimo svoje misli i energiju našem najboljem sportisti Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega! (Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je). Budimo uz njega! E, srećna Nova godina i Božicni praznici. Svima želim sve najbolje! – zaključio je Tošić.

kurir