Posle skoro 8 decenija to će biti prva devojčica u porodici 😃❤ Trudna prelepa snajka Vanje Bulića!

Showbizz

Velika radost u porodici

Poznati novinar, pisac i voditelj Vanja Bulić, pre šest godina postao je deda.

Najstariji Vanjin sin, Dušan, je tada dobio sina, kome su roditelji dali ime Todor. Vanja će 2024. opet postati deda, ovaj put preko sina Ognjena, koji je brat blizanac sa Ivanom.

Ognjen sa suprugom Marijom čeka devojčicu, a ono što je zanimljivo je činjenica da će ovo posle mnogo godina biti prvo žensko dete u porodici Bulić.

Ognjen je Mariju oženio prošle godine, a veselju su prisustvovali mnogi poznati poput Suzane Mančić, Vanje Grbića, Edina Škorića…

Inače, Vanja Bulić se tokom višedecenijske karijere istakao kao TV voditelj, novinar i književnik, a samo je najstariji sin Dušan, krenuo njegovim putem, a blizanci su odbojkaški treneri.

– Ivan i Ognjen su odbojkaški treneri. Ognjen je tri godine bio selektor pionirske reprezentacije Srbije, a sada je trener kadetkinja i juniorki “Crvene zvezde” rekao je Vanja jednom prilikom za “Stori”, pa nastavio:

– Ivan je ove godine osnovao školu odbojke. Nestašno detinjstvo im je pomoglo da razumeju novu generaciju klinaca, koji stasavaju uz mobilni telefon i internet, pa se trude da im usade ljubav prema sportu i prirodi. Obojica i dalje aktivno igraju odbojku. Pisanje i gitara ih ne interesuju. To prepuštaju Dušanu i meni dodao je voditelj jednom prilikom za “Story”.

(Telegraf.rs)