BILE SU NAJDEBLJE SESTRE NA PLANETI Jedna Od Njih Je Smršala 200 Kg I Kad Se Skinula U Kupaći Kostim – SVI SU ZANEMELI OD PRIZORA

Uncategorized

View this post on Instagram

A post shared by Tammy Slaton (@queentammy86)

BILE SU NAJDEBLJE SESTRE NA PLANETI Jedna od njih je smršala 200 kg i kad se skinula u kupaći kostim – SVI SU ZANEMELI OD PRIZORA

Nisu sve rijaliti zvezde zgodne starlete. Najbolji dokaz za to je Temi Sleton koja je sa sestrom Ejmi godinama ima svoj šou pod imenom “1.000-Lb. Sisters”. Prebačeno na našu metriku emisija bi mogla da se zove sestre od 450 kila jer upravo toliko su one imale.

Uz silne muke i probleme jedna od njih Temi uspela je znatno da smrša i to čak 204 kilograma! Zato i ne čudi što je htela da pokaže svoj uspeh i to tako što se skinula u kupaći kostim i pozirala sa prijateljicom dok su na odmoru.

“Izgledaš sjajno”, “Samo napred”, “Ponosni smo na tebe”, “Mogu da zamislim koliko je srećna i ponosna na ono što je postigla”, šalju joj ljudi poruke podrške i kažu d aizgleda kao prelepa žena.

Inače, njih dve su pored emisije na televiziji TCL slavu stekle zahvaljujući društvenim mrežama i to ponajviše kada su prihvatile da učestvuju u viralanom izazovu “Chubby Bunny”. Snimak na kom one pokušavaju da stave u usta što više kolačića od belog sleza u kratkom roku je videlo više od 2 miliona ljudi.

Temi je počela da mršavi od 2022. godine kada je išla na prvu operaciju. U decembru je imala 129 kilograma, a krenula je sa rigoroznim režimom kada je imala čak 325 kilograma! Ona je provela čak 14 meseci na klinici u Ohaju gde se operisala i oporavljala a tamo je upoznala i svog muža Kejleba koji je imao sličan problem sa kilažom.

Na kraju su se venčali okruženi najbližim prijateljima, ali je on samo nekoliko meseci nakon toga preminuo. Imao je samo 40 godina.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )