Bila je ‘ljudski Ken’, a sada ponosno pokazuje bujne obline

Zanimljivosti

Bila je ‘ljudski Ken’, a sada ponosno pokazuje bujne obline

Jessica je promijenila spol prije dvije godine, te se iz ‘ljudskog Kena’ transformirala u bujnu ljepoticu. Pozirala je u seksi donjem rublju i otkrila da nije oduvijek imala puno samopouzdanja, ali sada uživa u životu

Manekenka Jessica Alves (38), koja je prije promijene spola bila poznata kao ‘Ljudski Ken’, pokazala je svoje poznate obline na provokativnim fotkama u donjem rublju.

Pozirala je na krevetu samo u crvenom čipkastom grudnjaku, tangicama i štiklama s visokom petom.

Nakon što je nedavno izgubila na kilaži nakon operacije želuca, Jessica je postala strastvena posjetiteljica teretane. Međutim, nije uvijek prštala od samopouzdanja, te je nedavno otkrila da je osjećala pritisak kada je počela objavljivati golišave fotke na Only Fansu.

Muškarci i žene su bili znatiželjni vidjeti kakva sam bez odjeće. Nisam sramežljiva i potrošila sam previše godina svog života na nesreću. Sada je moje vrijeme da istražim svoju ženstvenost i senzualnost dok mogu – rekla je za Daily Mail.

Jessica se podvrgnula operaciji promjene spola početkom 2021., nakon što je 2020. javno objavila da je transrodna. U kolovozu je izjavila da je izgubila nevinost nakon operacije i da je to bilo neugodno iskustvo.

24sata