Iz šale napravila DNK test, pa otkrivena UŽASNA istina: Kada je devojka saznala ovo o momku, POKAJALA se

Zanimljivosti

Iz šale napravila DNK test, pa otkrivena UŽASNA istina: Kada je devojka saznala ovo o momku, POKAJALA se

Da nije uvek svaki poklon za sve, kao i da pri njihovom odabiru treba dobro paziti, potvrđuje ova ispvoest sa Redita. U to se uverila jedna devojka koja je svom dečku pod božićno drvce odlučila da stavi set za DNK testiranje koji je on dugo želeo, misleći da je dobra šala. Kada je njegovoj majci rekla šta mu je kupila, shvatila je zašto to nije bila baš najbolja ideja.

Naime, majka joj je priznala kako njen bivši muž nije biološki otac njihovih sinova. Budući da su imali problema sa začećem, žena je odlučila da koristi donora sp*rme te je tako dobila dvojicu sinova. Ona i suprug složili su se da će to ostati njihova tajna, ali devojka jednog od mladića sve je razotkrila.

Devojka se potom požalila na Reditu, objasnivši šta je saznala, ali i tražila savet šta da učini. Majka njenog partnera od nje je zatražila da mu ništa ne govori do njegovog rođendana i da poklon ostavi za tada, ali devojka ne zna da li je to dobra ideja jer mladić ima rođendan u julu.

– Ne mislim da je ispravno skrivati tu informaciju od njega. Mislim da bi trebalo da mu se kaže pre Nove godine zato što nikada neće biti dobro vreme. Imali su mnogo godina da pronađu dobro vreme – požalila se devojka s kojom su se mnogi složili.

– Užasno sam pod stresom i on već sada vidi da me nešto muči i počinje da ga frustrira to što ne želim da razgovaram s njim – dodala je. (objektiv.rs)