Bijela kuća i obezbjeđenje na nogama zbog Filipa Cara i Mensura Ajdarpašića!

Showbizz

Bijela kuća i obezbjeđenje na nogama zbog Filipa Cara i Mensura Ajdarpašića!
Filip Car i Mensur Ajdarpašić ušli su u brutalan sukob, a obezbjeđenje je moralo da reaguje. Mensur je završio u zatvoru.

– Počeću od Janjuša, gradili smo korektan odnos, ja prema njemu nemam ni jednu dozu netrpeljivosti. Dosta je napredovao, ja znam da njena ljubav nikada neće prestati. Znam šta je meni pričala u Budvi, sam početak njihovog odnose je počeo iz inata. Ona je to radili iz bola i razočarenja, tražila je razlog da mu se vrati. Sviđa mi se što gradi zdrav odnos sa Čaprićkom. Što se tiče Maje, vjerujem da je Maja dobar čovjek – pričao je Mensur.

– Ako ja budem pričao njene neće im biti tako lagano, budem li ja pričao ako se nešto aludira ili ne zna nikome neće biti dobro. Ja ako imam nešto ja ću odmah reći. Zašto te bolim? Ja bih se rado zamijenio sa tobom i bio u jednom odnosu njemu samo njegova djevojka može stvoriti problem – drao se Filip Car.

– Ti možeš da se baviš svojim problemima koje si donio iz nekog sela. Ti misliš da si pametan jer si napravio najveću glupost na Balkanu, ti si najveći odron, ali ni ja nemam problem sa tim – vikao je Mensur.

– Budem li ja pričao o tebi i tvom predstavljanju neće vam biti dobro. Ali nema dobro – rekao mu je Car.

– Dok pi….ina ne priča o meni ja nemam problem – rekao je Car.

– Pi….ino jedna. Živim za dan kada izađemo odavde – viknuo mu je Mensur.

 Ti si u pod gledao, znaš gdje, zašto te bolim od prvog dana. Evo ti cigara za tvoju gospođu, dao sam ti sto puta – udario je Car na Mensurovu djevojku.

– Ti si drolja mala – vikao je Mensur.

Milica Veselinović je u jednom trenutku gađala Filipa Cara flašom vode, a onda me Car započeo bacanje cigareta po njima.

– K..va mora da ućuti. P…o jedna blijeda – drao se Car na sav glas.

– Ako ti se ja posvetim p…šićeš mi k…c – drao se Mensur iz sveg glasa.

– K..vo biće vremena, pokaži da si muškarac ovdje – poručio mu je Car.

– Što se tiče Makice, ja sam tebe ispoštovao maksimalno, pozdravljam Takija ovim putem. Mnogo ti je zdraviji odnos bio sa Janjušem, Car sam sebe naziva kapetanom, što se mene tiče ja ću ovaj put ostaviti nekoga ko je meni drag, sa kim sam bio u turbulentnim odnosima, neko kome ću se posvetiti. Ovaj put šaljem Maju, ostavljam Janjuša – završio je Mensur.

– Ti si moja iz..kana sp..ma – rekao je Car Mensuru.

– Ti si sam sebe nazvao kapetanom – rekao je Mensur i krenuo na Cara.

Izvor: Kurir