SLEDEĆI PUT ĆU DA TI LEGNEM U KREVET! Dalila ogorčena na Cara, Dejana i Karića zbog PODSMEVANJA, Dragojeviću poručila da će uraditi OVO! (VIDEO)

Showbizz

SLEDEĆI PUT ĆU DA TI LEGNEM U KREVET! Dalila ogorčena na Cara, Dejana i Karića zbog PODSMEVANJA, Dragojeviću poručila da će uraditi OVO! (VIDEO)

Dalila Dragojević je bila ogorčena na to što je Filip Car jutros legao blizu nje i što joj se cela soba smejala, uključujući Dejana Dragojevića i Stefana Karića. Požalila se Saletu Luksu u pušionici, a kad je stigao Dejan, počeli su da se peckaju.

I ja opet stanem u njegovu zaštitu večeras, da on ne bi dobio batine – rekla je Dalila.

Ti si čovek, on je nečovek. Mislim da treba da se dozoveš pameti – dodao je Sale Luks.
Zamisli koliko nemaš obraza za nešto i onda što pred Janjušem imaju s*ks. A ovi se cepaju kao, hahaha, smešno im. Ja ga izbacila iz kreveta. A ona je luda pa luda, večeras ju je izgasirao da se bije sa mnom. A Kariće: “Čudi me da Dalila ne reaguje na ovo, izgleda joj odgovora”. Rekla sam mu da se nap*ši k*rca. A Dejan govori: “Dođi ti, Majo, kod mene, a njega ostavi tu”. Zamisli ti… Ja sam budala, trebalo je da ustanem iz kreveta i da legnem kod Dejana, setila sam tek sad. Sad mi dođe da mu uđem u krevet, kod njegove družine. Pošto se oni smeju. A Car: “Kad smo razmenili ženu, što ne bismo i devojku”. Opet preko mojih leđa j*bada cela – pričala je Dragojevićka.
Ovde nema drugara – dodao je Luks.

A on je očekivao da se mi pobijemo, bolesnik. I zamisli, kad mora devojka da te ucenjuje da bi ti išao sa njom u izolaciju i imao s*ks. Samo što se zaj*bao, ja imam mnogo veći mozak nego što misli. Kako se samo nisam setila da ja priredim šou… Kako mi to nije na um palo (da legne kod Dejana) – pričala je Dalila.
Dejan se šokirao njenim rečima kad je stigao u pušionicu.

Meni? – pitao je Dejan.
Tebi, tebi, što tražiš razmenu – zamerila je Maja.
Mani me se – govorio je on.
Kako mi samo nije na um palo da ti legnem u krevet, pa ćete da se razmenjujete – nastavila je ona.

Trebala si – rekao je Dejan.
Nećeš ni znati da sam tu – poručila je Dalila.
Baš u ovom trenutku u Belu kuću su stigli Maja i Car, a kad je Filip video da je Dalila u pušionici, samo se okrenuo.

Jesi videla gde je pogledao prvo? – pecnuo je Dragojević Maju.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

pink.rs