BEKUTIN SIN SE OPROSTIO OD MRKE! Potresne reči KIDAJU DUŠU: Za mene i moju decu bio OTAC I DEDA, hvala što si došao u NAŠE živote!

Region

Političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu 27. novemebra u 79. godini.

Poslednju deceniju njegovog života obeležila je ljubav sa pevačicom narodne muzike Anom Bekutom, koja je do poslednjeg trenutka bila uz njega. Anin sin, Igor Polić oprostio se od majčinog dugogodišnjeg partnera emotivnim rečima:

– Nije smelo ovako, dobri moj Milutine. Jednoj gromadi lavovskog srca lekari da pristupe kao da gase malu sveću. A nemaju pojma kakvo si svetlo u našim životima bio, i uvek ćeš ostati, da osvetljavaš ispravan put, onaj na kom se čovek smeje, veruje u bolje sutra, raduje tuđoj sreći i želi samo dobro, živi svaki dan kao da je poslednji, ali samo tako da ne ugrozi druge nego da im ostavi najlepše slike za pamćenje, onda kad dođe vreme da se film odmotava. Radio si koridore za zemlju, a iz svog srca izveo koridore ljubavi za sve nas – pisao je Bekutin sin i nastavio:

– Za mene i moju decu tvoja figura je bila istinski pojam oca i dede, onog kakvog svaki čovek može samo poželeti. Hvala ti što si takav prkosan, emotivan, velik i neponovljiv došao u život moje majke i svih nas. Učinio si nas time najbogatije za naših života, a ljubav koju si usadio znam da neće dozvoliti da postanemo prosjaci zore. Putuj dobri moj Milutine, pa dok se opet ne zagrlimo, onako jako kako samo ti umeš – napisao je Igor Polić.Kurir.rs/S.M./LJ.S.