DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR: Povoljan je dan za ljubavno polje!

Zanimljivosti

Bikovi su puni energije, Vage umorne, Strelčeve čeka moguće poznanstvo, Blizanci treba da paze na ishranu

OVAN

Imaćete dosta poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Povedite računa da organizacija bude što bolja. Trenutno vam ljubavni život nije prioritet i zbog toga samo vaš partner ispašta. Moguć je pad imuniteta.

BIK

Imate slobodnog vremena na pretek i nećete biti preopterećeni poslom. Rado ćete se okrenuti nekim drugim važnim stvarima. Povoljan je dan za ljubavno polje. Možete da očekujete flert. Puni ste energije danas!

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je veoma važan dan. Stižu vam neke vesti koje ste očekivali. Imate maksimalno poverenje u svog partnera i znate da vas on nikada ne bi izdao. Pazite na ishranu.

RAK

Očekuje vas prilika da sklopite neki važan poslovni dogovor koji će vam doneti neke nove prilike i mogućnosti. Na polju ljubavi vam se dešavaju zanimljive promene. Mogući su bolovi u grlu. Posetite lekara.

LAV

Očekuje vas mogućnost da povećate svoju zaradu. Bićete zadovoljni okolnostima na poslovnom planu. Ne očekuju vas preterano velike promene na polju ljubavi, za sada ostaje stabilno stanje kao i ranije. Moguć je gubitak apetita.

DEVICA

Moguće je da vas tokom današnjeg dana prati manji pad koncentracije i da nemate dovoljno energije za posao. Voljena osoba nije protumačila na pravi način vašu dobru nameru. Moguć je pad imuniteta.

VAGA

Pokušavate da probudite svoju kreativnost i da nađete inspiraciju u svakodnevnim stvarima. Moguće je da imate tremu pred susret sa osobom koja vam se dopada. Ne brinite, osećanja su uzvraćena. Umorni ste.

ŠKORPIJA

Možete da se oslonite na pomoć svojih saradnika koji su uvek tu za vas. Zajedničkim snagama rešavate probleme. Ako ste slobodni, moguć je flert sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Problemi sa cirkulacijom.

STRELAC

Moguće je da niste dobili podršku koju ste očekivali i da je sada vreme da preispitate neke svoje planove. Moguće je poznanstvo sa osobom koja deli ista interesovanja kao i vi. Pred vama je zanimljiv dan. Problemi sa zglobovima.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje nesuglasice u poslovnim pregovorima ali sve možete rešiti prilično lako. Upoznajete zanimljivu osobu u svojoj neposrednoj blizini. Mogući su problemi sa alergijama.

VODOLIJA

Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Držite se rutinskih i svakodnevnih poslova. Moguće je da vam ne cvetaju ruže ako ste u dužoj vezi ili braku. Oseća se velika distanca između vas i partnera. Loša probava.

RIBE

Iako ste imali neke nepredviđene troškove, uspećete da izbalansirate stanje na svom finansijskom planu. Moguće je da imate manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Smanjite unos kofeina, čuvajte srce.stil