“Od tada živim kao polumrtvo biće” Ovo je posljednja poruka Šinejd O’Konor nakon SAMOUBISTVA SINA

Region

Pjevačica Šinejd O’Konor je umrla u 56. godini života. Podsjetimo, njen sin je preminuo prije 18 mjeseci, a ona je prebačena u bolnicu nekoliko dana nakon smrti 17-godišnjeg Šejna.

Šinejd se teško nosila sa smrću svog djeteta, a jedino je zbog njega željela da živi, napisala je pjevačica u posljednjoj objavi na Tviteru.

Nakon smrti sina objavila je niz uznemirujućih statusa nakon kojih ju je policija odvezla u bolnicu, a danas je sve iznenadila vijest da je Šinejd O’Konor umrla.

– Odlučila sam da slijedim svog sina. Nema smisla da živim bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Živjela sam samo zbog njega, a sada ga nema. Uništila sam svoju porodicu. Moja djeca ne žele da me vide. Ja sam us*ana osoba. A vi svi mislite da sam fina jer znam da pjevam. Nisam – napisala je Šinejd O’Konor.

Ubrzo se izvinila zbog svojih riječi.

– Žao mi je, nije trebalo to da kažem. Sada sam sa policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam vas sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog djeteta i mrzim samu sebe. Bolnica će mi pomoći na neko vrijeme. Ali pronaći ću Šejna, ovo je samo kratko odlaganje – poručila je neutješna pjevačica na Tviteru nakon nekoliko sati.

Ona je i sve svoje pratioce, ali i ljude dobre volje zamolila da se pomole za dušu njenog sina i istakla da trenutno živi u paklu.

– Grozan dan iz pakla. Ako imate suvišnih molitvi, molim vas da jednu od njih namenite i za mog sina Šejna, svjetlo mog života – rekla je.

Pjevačica je već molila pomoć pratioce zbog situacije sa sinom, koji je pobjegao od kuće prije tri godine. Nije se pojavio kući dva dana, ali tada 14-godišnjak brzo je pronađen, bio je na sigurnom i zdrav.

Majka je zlostavljala
Šinejd je bila majka četvoro djece, nakon prelaska u islam uzela je ime Šuhada Sadakvat, a godinama je imala problema sa psihičkim bolestima. Nju život nije mazio, a 2017. je priznala da je bila žrtva porodičnog nasilja, da ju je majka maltretirala, te da je i tada razmišljala o samoubistvu.

– Imala je sobu za mučenje i bila je osoba koja je uživala da nanosi bol drugima. Morala sam stalno da ponavljam kako ne vrijedim ništa i da sam ja niko, ako bih odbila to da govorim, onda bi me tukla – govorila je legendarna pjevačica, piše Žena Blic.

Od majke je pobjegla kada je imala 13 godina, a šest godina kasnije majka joj je poginula u saobraćajnoj nesreći. Pjevačica je u intervju rekla kako je na isti pristala jer želi svima da kaže da nije luda nego da je žrtva porodičnog nasilja.

U svom posljednjem tvitu, O Konor je objavila fotografiju sina Šejna i napisala: “Od tada živim kao polumrtvo biće. On je bio ljubav mog života, svjetiljka moje duše.”

srpskainfo.com