U INAT MUŽU RADIM 1 STVAR SA KOMŠIJOM KOJU ON NIKADA NEĆE SAZNATI: I pored svega uživam u tome…

Zanimljivosti

.U INAT MUŽU RADIM 1 STVAR SA KOMŠIJOM KOJU ON NIKADA NEĆE SAZNATI: I pored svega uživam u tome…

Jedna 28 – godišnja Britanka je ispričala priču kako već duže vreme svakodnevno radi svom mužu iza leđa.

– Uživam u s*ksu sa muškarcima na Internetu, ali moj muž bi bio povređen kad bi saznao za to. Uzbuđenje koje nastane kada dobijem provokativnu poruku čini me srećnom satima – započela je svoju priču.

– Shvatam da ne bi trebalo da koristim aplikacije za upoznavanje, ali potrebna mi je pažnja. Počela sam da tražim muškarce na ovim aplikacijama kada se moj dečko vratio u kancelariju nakon što je radio od kuće.

– Imam 28 godina, naša ćerka ima tri godine, a muž 31. U poslednjih pet godina skoro uopšte nismo vodili ljubav, ali je moglo biti i gore. Moj komšija je zaista prezgodan i često razgovaramo jer je njegova devojka, sa kojom se viđa vikendom, istih godina kao i ja.

– Jednoj jutra smo bili na kafi i dok sam odlazila, udario me je po zadnjici i pokušao da me poljubi. Bila sam šokirana, ali sam mu uzvratila. Sve vreme šaljemo jedno drugome provokativne poruke, ali još uvek nismo prešli na nešto više. Poslao mi je video kako se skida – bilo je tako vruće. Rekao mi je da je to mali poklon za mene.

– Sada traži da mu ja pošaljem “posebnu” poruku. Ponovo je probudio moju potrebu za uzbuđenjem. Nekoliko puta sam se dogovarala da se upoznam sa muškarcima sa tih aplikacija, ali sam odustala u poslednjem trenutku. Želim da znam da sam i dalje poželjna. Moj muž bi bio slomljen kad bi znao šta mu radim iza leđa. On je divan otac i muž i vredno radi kako bi sve obezbedio za mene i ćerku – završila je svoju priču. (espreso.co.rs)