EVO ŠTA VAS ČEKA DO 25. MARTA SLJEDEĆE GODINE: 2 znaka će biti sretna, 3 čekaju problemi!

Zanimljivosti

Horoskop za vrijeme Marsa u Blizancima od 20. avgusta do 23. marta 2023. godine – obratite pažnju na sve važne, a slučajne znakove!

Mnogo bi se moglo promijeniti u našim životima tokom Marsovog boravka u Blizancima, najviše zato što će ovaj uticaj trajati mjesecima. Počeće 20. avgusta, a završiće se 25. marta sljedeće godine. U ovom periodu, od 30.10. do 12.1. 2023. će se kretati retrogradno.

Mars u Blizancima će doneti najviše intenziteta u oblasti komunikacije, medijskih informacija, saobraćaja, obrazovanja i odnosa sa neposrednim okruženjem. Povećaće mentalnu aktivnost, potrebu za stalnim kretanjem i kraćim putovanjima.

Nemir i nemogućnost da se dugo fokusiramo na jednu stvar često će nas voditi u nekoliko pravaca, aktivni smo na više frontova odjednom. Želimo da znamo sve, da se informišemo, naučimo nešto novo, da razmenimo svoje ideje sa drugima. Takođe je vjerovatno da će se mnogo toga odvijati kroz društvene mreže i internet prostor, koji će postati mjesto žučnih rasprava, novih poznanstava, ali i prostor gdje možemo da realizujemo neke poslovne planove.

Pretjerano razmišljanje-Um je nemiran, radi prekovremeno. Previše razmišljamo, zbog čega se osjećamo iscrpljeno. Boravajte češće u prirodi, bavite se sportom, meditirajte, vježbajte svjesno disanje.

Verbalni sporovi – Ako se često nađete u situaciji da vas neko provocira i izaziva, razmislite da li ima smisla ulaziti u svađu koja možda neće dovesti do željenog rješenja.

Multitasking – Raditi više stvari odjednom zahteva disciplinu, koncentraciju i dobar plan. Pazite da se ne raširite u previše pravaca i ne upadnete u zamku površnosti i napola obavljenih poslova.

Izaberite riječi – Izaberite svoje sagovornike. Pronađite najbolji način da izrazite ono što vam je važno. Udaljite se od onih koji izazivaju svađe, podižu tenzije ili se stalno žale, ali ništa ne menjajte.

Saobraćaj – Budite oprezniji u saobraćaju i kretanju. Provjerite ispravnost ličnog vozila. Mogući su neočekivani susreti na putu.

Zdravlje – Obratite više pažnje na svoje ruke, ramena, noge, pluća i disajne puteve.

Veze – U ovom kraju biće prilično živo. Nova poznanstva se sklapaju lako i jednostavno, ali je njihova izdržljivost upitna. Čuvajte se dvoličnih i nestabilnih ljudi koji jedno pričaju, a drugo rade. Ako vas neko zanima, pogledajte njegove radove.

Svakodnevni život – Skloni smo da više vremena provodimo na svojim mobilnim telefonima i računarima. Takav način života nas može isključiti iz stvarnosti i udaljiti od naših stvarnih potreba i kvalitetnijih životnih sadržaja.

Obratite pažnju na sve važne, ali i naizgled beznačajne razgovore koje vodite, događaje koji se dešavaju u vašem neposrednom okruženju, slučajne susrete ili poruke koje dobijate. Ono što će se dešavati u naredna dva meseca postaće značajno i ponoviće se u periodu od kraja oktobra do 12. januara kada će Mars biti retrogradan.

Koja oblast u vašem životu će se najviše aktivirati zavisi od njenog položaja u vašem ličnom horoskopu. Najviše usluga priprema Vagama i Vodolijama, a nešto više izazova Djevicama, Strijelcima i Ribama.

Astrolog: Julijana Oremović (Lovesensa)

novi.ba