Marijana Batinić se požalila: Susjedov pas je rastrgao mog! Tužit ću vlasnika, izgubio je oko

Showbizz

Kažu da su nam ‘izgledi dobri’, ali bit će to pirova pobjeda jer hrvatski zakoni pse tretiraju kao stvar, a Nole je samo jedna obična oštećena stvar. Da nije čistokrvan, vjerojatno bi vrijedio još manje, rekla je

Voditeljica Marijana Batinić (40) na društvenim mrežama podijelila je fotografiju svog psa, te ispričala kako je izgubio oko kada ga je napao pas iz susjedstva.

– Danas naš mali junak slavi osmi rođendan. Taman je negdje na pola svog životnog puta. Pišem ‘junak’, a on je zapravo i više od toga. Puna dva mjeseca mi je trebalo da se naviknem na to da je moj Nole izgubio oko i da se uopće odlučim i slova napisati na tu temu – započela je Marijana poduži opis ispod fotke.

– Napao ga je pas iz susjedstva, prekrasan bijeli (sličan samojedu) i rastrgao ga iz čista mira. I ne, ne krivim tog psa nego gazdu, o kojem dovoljno govori to što nikad nije nazvao i pitao kako je Nole dok smo mi proživljavali pravu agoniju. Danima ga je bilo mučno i tužno gledati… Jadan, šokiran, onemoćao, dugo nije ni jeo ni pio, bojao se svakog zvuka, svakog pokreta, nije htio van iz kuće, nije se htio maziti… – napisala je.

– Ali oporavio se naš hrabri dečko i vratio nam se. Oko je izgubio, ali vedar duh i energiju nije. I da, namjeravamo tužiti tog bezobzirnog čovjeka, vlasnika psa koji ga je napao. Kažu da su nam ‘izgledi dobri’, ali bit će to pirova pobjeda – hrvatski zakoni pse tretiraju kao stvar, a Nole je samo jedna obična oštećena stvar. Da nije čistokrvan, vjerojatno bi vrijedio još manje. Jezivo! – požalila se voditeljica.24sata