GOLUBOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! SVE O DALILINOJ AFERI O KOJOJ BRUJI REGION: Caru je u genima ima ženu diskultabilne prošlosti!

Showbizz

Kristijan Golubović jedan je od najzapaženijih učesnika “Zadruge”. On se sad oglasio i žestoko prokomentarisao najaktuelnije dešavanje između Dalile Dragojević, Filipa Cara i Dejana Dragojevića, ali i otkrio šta očekuje od ulaska Maje Marinković.

On je za početak prokomentarisao za “Pink” situaciju između Dalile, Dejana i Cara, njihov razvod i sukobe.

– Ja da morališem, ne bih mogao, ali nikad ne bih mogao Ivanu da prevarim na taj način da je pored mene. Kad bih doživeo to od žene tamo, ja ne znam, da si najnemoralniji čovek na svetu, ono je sramota da se uradi, šta su oni uradili. Ja ne shvatam Cara, da li zarad rijaliti priče ili centra pažnje potreban onakav blam? Sada važi za ljude koji voli tuđe žene i devojke da ima za sebe. Treba stvarno da si poremećena ličnost da bi bio sa nekom ženom, čiji je muž i dalje tu i nosi njegovu burmu na ruci – govorio je on.

Šta misliš o uvredama koje je Car izrekao na Dalilin račun?

– On je veličao Minu u zvezde, a onda je bila ku*va, a hteo je bebu da joj pravi. Za Maju sve najlepše… Rekao sam Maji, u jednoj ordinaciji, otišla je da pumpa usta i da se sprema za Zadrugu… “Jao, kupila sam mu parfem i sve, a on se landara tamo”, ja kažem “Majo, šta očekuješ od njega?”. Kaže bio je dobar, ja kažem je l’ te napao i vređao? Kad je Car nekoj devojci po završetku ljubavne afere ispoštovao kao gospođu i rekao i da si ku*va bila si sa mnom? Njemu je izgleda u genima da bude sa ženama koje su diskutabilne prošlosti i da za to okrivljuje braću i sestre, a sve je na njemu. Gledao sam kako kreće na Dekija, sa kojim pravom? Ti njemu, da izvineš, je*eš ženu! To je katastrofa! Da sam najmoralniji, nisam, a da sam najnemoralniji, bilo bi me sramota. Mene bi bilo sramota da Ivanu varam sa Kristinom u Zadruzi, a da je ona tu. Pa da nam je najgori brak, da je ne znam šta uradila, nikada – pričao je Kristijan.

Kako komentarišeš što je Dalila zapretila Dejanu tužbom?

– Ako je neko izmaltretiran to je Dejan. Nema većeg blam, maltreta i poniženja da te rođena žena ili muž gledaju dok spava sa drugom osobom. Je l’ ima većeg maltretiranja? To je psiho-fizičko maltretiranje. Ne može ništa da uradi, jer je sasvim normalan dečko, da on može nekako njih da kazni motkom ili skoči na njih, bilo bi drugačije. Ovako je psiho i fizičko maltretiranje. Sa kojim pravom da ga tuži? Meni je Dalila razočarenje. Ja sam znao o njenoj prošlosti sve i svašta, ali da ovako sa Dejanom završi zbog Cara, od kojih nema pet para, to nisam verovao – rekao je Golubović.

Šta može da se očekuje od Majinog sutrašnjeg ulaska?

– Katastrofa, kao sa Janjušem scene. Očekujem da se je*e sa Janjušem pred Carem da bi mu vratila, Maja je takva, osvetoljubiva – istakao je Kristijan.

Šta misliš da li će se posvetiti Janjušu, Caru ili Mensuru?

– Prvo će da uništava Cara od ljubomore, a onda će dohatiti jednog ili drugog, a možda i oba dva. Maja je totalno u tom fazonu – dodao je bivši zadrugar.Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs