ISPLIVALA BRENINA FOTKA PRE 30 GODINA! Pevačica je OVAKO izgledala u DRUGOM STANJU, a ona je sve vreme bila uz nju! (FOTO)

Showbizz

ISPLIVALA BRENINA FOTKA PRE 30 GODINA! Pevačica je OVAKO izgledala u DRUGOM STANJU, a ona je sve vreme bila uz nju! (FOTO)

Pevačica Lepa Brena neretko na svom Instagramu deli fotografije iz mladosti i priseća se lepih trenutaka. Iako se Lepa Brena dugi niz godina nalazi u javnosti, malo ko zna kako izgleda njena rođena sestra.

Naime, Brena ima brata Faruka, kojeg smo imali prilike da gledamo u muzičkom takmičenju “Nikad nije kasno” i sestru Faketu, koja se retko pojavljuje u javnosti. Ona je sada na Instagram storiju objavila fotografiju sa svojom sestrom, sa kojom provodi dosta vremena.

– Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća – izjavila je Brena pre nekoliko godina za “Stori”.

Kurir.rs/I.B.