Najveće škrtice horoskopa: Koji znakovi se teško odvajaju od novca

Zanimljivosti

Astrolog je otkrio koji se znakovi zodijaka najteže odvajaju od novca.

Astrolog Vukašin Stošić za Zadovoljnu je otkrio ko su najveće škrtice zodijaka.

Djevica

Djevice sve vole raditi oprezno, proračunato, uravnoteženo i sistematično. Samim time, isto tako i troše, isključivo na nužne stvari koje će im koristiti.

U stanju su kritikovati, osuđivati i prigovarati drugima o ekstravagantnim troškovima, dok oni sami žele poslužiti kao primjer i uzor savršenog planera i štediše.

Ne troše osim ako baš ne moraju. Oni će se prvi pohvaliti koliko su uštedjeli svoj “krvavo” zarađeni novac putem ekonomične i odgovorne potrošnje. Nekada se znaju previše udubiti u analizu troškova i samim time propuste zabavne stvari ili aktivnosti za koje će se kasnije gorko pokajati što nisu platili, ali to neće otvoreno priznati.

Jarac

Izuzetno su oprezni i pažljivi u trošenju novca. Razmišljaju na dugoročne staze. Nije ni čudo što su predvodnici investicija, pametnih ulaganja i karijernih dostignuća.

Jarac obožava gledati svoje malo carstvo i brojati novčanice koje se gomilaju.

Oni su onaj tip osoba koji želi isključivo platiti za stvari koje će im koristiti, što inicira da nekad znaju biti sebični te da misle isključivo na vlastiti interes.

Teško ćete vidjeti da će platiti skupi taxi, radije će ići pješke. Njihova samokontrola zna otići predaleko.

Rijetko kada će udovoljiti drugima, častiti, pa se ne nadajte previše da je on taj koji će platiti ručak ili, prema njegovom njemu, neisplativi užitak. Kod njega je čist račun uz jednako učestvovanje dobitna kombinacija.

Škorpija

Njima novac i sigurna egzistencija predstavljaju sigurnost uz utisak o tome da mogu mirno spavati ako im ostane dodatni novac na računu.

Novac skupljaju poput sličica, uvijek broje više puta je li sve na svom mjestu, pa uz Jarčeve mogu biti primjer pravih kolekcionara.

Kod Škorpija se provlači strah od neimaštine i siromaštva. Upravo taj fatalizam vuče Škorpiju prema štednji i nagoni ljude da kažu da su škrtice. U neku ruku, to znaju i biti, ali razlozi su različiti od onih kod Djevica i Jarca. Ipak, kako ih popušta strah, tako popušta i njihov novčanik.n1