Ima samo 21 godinu a ČETVRTI put je trudna: Pratioce je zgranula pravim razlogom zašto to radi…

Zanimljivosti

Ima samo 21 godinu a ČETVRTI put je trudna: Pratioce je zgranula pravim razlogom zašto to radi…

Amerikanka po imenu Krista pohvalila se na društvenim mrežama da je po četvrti put u poslednjih nekoliko godina trudna. Sama informacija ne bi toliko iznenadila pratioce da Krista nema samo 21 godinu, zbog čega je mnogi osuđuju.

Međutim, Krista je prethodnih dana prvi put otkrila zašto je stalno trudna.

– Suprug i ja imamo beneficije i veliku finansijsku pomoć države za to što stalno dobijamo decu – istakla je ona.

Pratioci nisu imali razumevanja za to, pa su je pitali u većini slučajeva kako je nije sramota da rađa samo da bi na deci zarađivala od države.

– Da se razumemo, to nije glavni razlog. Želela sam od malena da imam puno dece. Suprug sasvim solidno zarađuje, ali ako je ovo dodatni način da pojačamo kućni budžet, a jeste, oboje smo za. I rađaću još, zašto da ne – rekla je Krista.

Otkrila je i da je od 2018. godine neprestano u drugom stanju, ali da joj je telo i dalje mlado i ima snage za taj ritam.

Na pitanje nekih pratilaca zašto decu ne šalje u jaslice, odnosno kako može da obavlja sve što treba sama u kući, Krista ih ni tu nije uskratila za odgovor.

– Jaslicama i obdaništima ne verujem. Mislim da ne postoji osoba na svetu koja bi mogla da bolje vodi računa o mojoj deci od mene. Imam pomoć i u kući – rekla je ona.

Na kraju, mnoge je zanimalo da li u njoj ima makar malo kajanja što već sa 21 godinom života živi život duplo starijih žena.

– Ovo sam htela. Ništa drugo. Kad sam upoznala budućeg muža, odmah smo oboje znali šta želimo od života – dodala je ona. (objektiv.rs)