PRE BOGDANA SAMO NJEGA JE POKAZALA POSLE ARKANOVE SMRTI: Vladimir sad taksira, prevozi narod za 550 dinara? Evo kako izgleda…

Showbizz

PRE BOGDANA SAMO NJEGA JE POKAZALA POSLE ARKANOVE SMRTI: Vladimir sad taksira, prevozi narod za 550 dinara? Evo kako izgleda…

Malo ko se seća bivšeg manekena Vladimira Cvetkovića Cveleta (44), ali ga svi pamte kao prvog i donedavno jedinog poznatog dečka folk-zvezde Svetlane Cece Ražnatović, kojeg je nakon smrti supruga Željka predstavila javnosti.

Naime, Cvele i Ceca su se zabavljali šest meseci, nisu se skrivali. Veza im je pukla 2010. godine, a tada su maneken i folk-diva medijima ispričali da su ih razdvojile razlike u karakterima.

Vladimir se posle Cece povukao iz javnosti, mada su ga mediji i dalje povremeno dovodili u vezu i sa pojedinim ženama iz javnog života. Nakon što je napustio modnu pistu, jedno vreme je radio kao promoter za presađivanje kose, budući da je i sam radio pomenutu intervenciju.

Sada Cvele navodno radi kao taksista linijskog vozila na relaciji Novi Sad – Beograd, a vožnju po osobi naplaćuje 550 dinara!

– On to ne radi svakodnevno, već samo kada ide poslom u Beograd da bi izvukao troškove puta. Budući da nema stalan posao i primanja, a često se desi da mora da skokne do srpske prestonice, on se prijavi na tu aplikaciju i vozeći druge ljude zapravo isplati svoj put. On samo vozi, a ostali putnici plaćaju gorivo i putarinu – objasnio je izvor.

Vladimir Cvetković je na ovoj aplikaciji za linijski taksi registrovan pod svojim imenom i prezimenom i čak je stavio svoju fotografiju, ne želeći da se skriva ispod lažnog profila. U opisu svoje ličnosti istakao je da je komunikativan i neposredan te da voli putovanja i druženje s ljudima.

– Često putujem zbog prirode posla pa je ovo sjajan način da se, pored toga što je prevoz jeftiniji, smanji i gužva u saobraćaju. Volim prirodu, fizičku aktivnost i putovanja – napisao je on o sebi na ovoj aplikaciji. kurir.rs/Alo