Sve za pare: Dalila dobila 10.000 eura od produkcije da ne napušta rijaliti!

Showbizz

Sve za pare: Dalila dobila 10.000 eura od produkcije da ne napušta rijaliti!

Taman kada smo pomislili da odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara ne može da bude gori, oni su dokazali suprotno! Ljubavnici su se ponovo žestoko posvađali, a starleta je zbog njegovih uvreda doživjela nervni slom, pa je demolirala cijeli hotel. Naposlijetku joj je i pozlilo, zbog čega je odvedena u tajne prostorije, gdje je urlala i molila da je puste napolje. Dalila je dobila lijek za smirenje, a iz produkcije su joj obećali nagradu od deset hiljada eura ukoliko ostane u rijalitiju, na šta je pristala, saznaje Kurir!

Očigledno je da svi Dalilini muškarci znaju koja joj je slaba tačka, pa umiju lako da je isprovociraju. Nakon što je njen muž Dejan prije tri dana rekao da je “laka žena”, zbog čega je dobio žestoke batine, slično je postupio i Car. Samo mnogo brutalnije.

Naime, Filipu je zasmetalo što je Dalila tokom žurke preksinoć bila prisna sa Markom Osmakčićem, sa kojim je igrala i oko koga se uvijala, što ga je dovelo do ludila. Ona se pravdala da je to uradila samo da bi mu vratila jer je vidjela da razgovara sa Anđelom. Tada je Car odlučio da raskinu, pa je počeo da pakuje svoje stvari iz hotela.

Započeli su žestoku svađu, a Filip je dobio i batine kada je uputio najstrašnije uvrede Dalili. Psovke i riječi koje je izgovorio su šokirale sve gledaoce.

– Ti si d..lja, može te j…ti ko hoće, to sam ti ja dokazao. Ja sam j..ao pored muža. J…će te ko god želi. J..ao bi te neko drugi da nisam ja – počeo je Filip, nakon čega mu je ljubavnica udarila nekoliko šamara iz sve snage i počela da mu baca stvari i razbija parfeme. Isto je on radio sa njenom šminkom, ali i garderobom.

– Čim ostavim d..lju, poslaće mi nove stvari. U p…u sam ti s..šavao. Vodite ovu oženjenu ženu od mene, kojoj sam četiri puta s..šio u p…u i ostavio je. Ti si niskomoralna k..va. Iz…ao sam te i ostavio – govorio je on.

Dalila je tada opet počela da ga udara, zbog čega je reagovalo i obezbjeđenje.

– Izvedite d..lju koja mi je p..ila k…c i gutala s…mu. Najobičnija raspala k..vetina! Istjeraću te iz rijalitija, ali ne udarcima! Ti si k..va koja mi je p..ila k..ac, pa sad ovo radi. Evo ti, miriši mi gaće, jer ih više nećeš mirisati – nastavio je on, dok je Dragojevićka demolirala hotel.

Očigledno je da je Car uspio u svojoj namjeri, jer je Dalila doživjela nervno rastrojstvo i pozlilo joj je. Kako saznaje Kurir od izvora iz produkcije, zaposleni su brzo reagovali i odveli Dragojevićku u tajne prostorije koje se ne snimaju, gdje joj je ukazana pomoć.

Dalila je tamo počela da divlja i da urla, moleći da je puste napolje po bilo koju cijenu. Iako su ljudi iz produkcije pokušali da je smire i ubijede da ostane, nije im uspijevalo, pa je nastavila da traži da je puste. Tada su joj dali lijek za smirenje i pustili je da dođe sebi.

Potom su joj, kaže sagovornik, objasnili da se cijela priča u rijalitiju vrti oko nje, a zbog svega što je do sada uradila nagradili su je sa deset hiljada eura. Tek tada se zaista smirila, prihvatila nagodbu i odlučila da se vrati u šou. Da se definitivno sabrala govore i prizori nekoliko sati poslije haosa, kada je legla u krevet pored Cara. On je počeo da je grli i ljubi, ali ona je i dale glumila da je ljuta, pa nije reagovala na njegove izlive nježnosti. kurir.rs