FILIP SE IZVINIO MAJI MARINKOVIĆ, A DALILU ŽESTOKO POTKAČIO: Dragojevićka ZAJECALA na sav glas, a Car pred milionima OTVORIO DUŠU

Showbizz

Filip Car se u emisiji izvinio Maji Marinković, a Dalilu Dragojević je brutalno potkačio.

– Ja moram da se izvinim Maji Marinković koja je operisana išla da mi kupuje poklone koje je neko slomio. Moram da kažem da je Dalilina priča laž. Meni je bilo krivo posle svađe sa Dejanom, pričao sam sa Mikijem o Dejanu, mene je mučilo da li sam ja pogrešio. A ono što je Dalila rekla nema veze sa vezom, ja sam samo pogrešio što sam joj opsovao porodicu, a ostalo mi nije žao. Nakon cele frke sa Dejanom, a ona sada priča o kopačkama, a meni govori kako sam ga razvalio, a onda sa osmehom sve gledala. Nije me nijednom prekinula u raspravi, a toliko je manipualcija uradila. Dejan je povređeniji od mene, ali on radi stvari veoma perfidno. Ja sam njoj govorio da moramo da pravimo kompromise za sve, a ona to ne želi, a ja sam sve dao za taj odnos. Napadao sam njenog bivšeg muža za rad nje, bio sam u krivu za mnoge stvari. Napadala je sve, a ja ne mogu da verujem da neko to radi. Ja nju znam na način na koju je Dejan ne zna. Ja njoj nisam uputio jednu ružnu reč, a njoj sam rekao da se skloni, a ona je legla na mene, ja se gušio a ona tako – govorio je Car.

– Ja nisam znao gde sam, a ona je otišla u emisiju. Za rođendan sam sedeo sa vama, ništa loše nisam radio, a nju je Matora digla, a na slavi se namontirala, pila u kratkoj haljini. Ja sam sedeo na čelo stola, i video da ona pleše sa Osmakčićem. Prvo mu je pevala pesmu dok je on sedeo, i prijalo mu je. Ona je meni prebacivala sa Matinom, a ona daje veliki budžet Osmakčiću, a da ne pominjem treču sezonu i Karića. Osmakčić je flertovao sa njom, pa gledao u mene. Ja sam Osmakčiću to rekao, ona nije terala inat ona je to radila jer je htela. Ona je sa par ljudi plesala, bio je Dino, Petar, Marko… Meni je Osmakčić rekao da su flertovali, a ja sam rekao Đedoviću da ja teram inat donjom glavom, ja je*em ispred nje. Ona posle toga vodi Osmakčića u pušionicu, i ispada joj si*a i kaže vraća se stara Dalila. Ja molio da izađem napolje, a meni nije dobro, stežu mi se pluća. Ona pravi žrtvu, e ja ću njega dizati u nebesa. Ja nju gledam šta radi, nije mi dobro. Meni je Viki prišla da im teramo inat, ali nisam ja u tom fazonu. Ja sam lepo pitao Osmakčića, ali nemoj da ih boli glava kada ja budem je*ao – rekoa je Car , kada ga je prekinula Miljana:

– Ja moram da kažem da sam ja to rekla Caru sve, takođe meni je krvio što Car sada muku muči, a ona pravi žrtvu do sebe, pojavljuje se stara Dalila – rekla je Miljana.

– Da li se tvoj odnos sa Dalilom promenio nakon se*sa? – bilo je pitanje za Cara.

– Ona i ja nismo imali pravi se*s, mi imamo veliku strast, i od toga se pogubim, i imao sam osećaj kao da mi je prvi put koliko sam čekao to,. Jesam se ja zaljubio, ali ona je loš čovek, a meni neće da radi ono što je radila Dejanu. Oboje su loši ljudi, ali Dejan je mudar i perfidan, njegovi komentari utiču na nas – rekao je Car.

Meni je krivo što sam povredio Maju. Ona je divna, ja se kajem što sam je povredio ona je pravi Car. Ja sam nju poverdio i pre Dalile, što nije ovde sada da se družimo. Ako Maja dođe videćete kakav sam ja kada pogrešim – pričao je Car.

– On je u Beču stajao mirno kada je dobio šamare od Maje, ona mu je bacala patike, i tada si bio kriv i ćutao si – dodao je Mateja.

– Jesam bio sam kriv, a Dalila je ovde kriva, a napada mene – rekao je Car.

– Meni nije jasno ja nisam komunicirao ni sa jednom ženom, a ona je meni radila ono. Je l moguće šta ja sebi radim, ali ja više Dalilu Dragojević, Mujić neću vređati, ali ona je za mene od sada zrak. Jutros je bila moja igra u hotelu, i neka to zna. Ja ću joj dokazati da je kriva, ja sam je ljubio ispod pokirvača, ona je za mene bila žena, a sada je ku*va – rekao je Car.

– Gotova sam, ne mogu! Hajde da zamolimo da ostaneš pored mene – plakala je Dalila.Kurir.rs/M.M.